Κώστας Δόξας: Συγκλονίζει η πρώην σύζυγός του για την κακοποίηση

Κώστας Δόξας: Συγκλονίζει η πρώην σύζυγός του για την κακοποίηση

Κώστας Δόξας: Η Μαρία Δεληθανάση μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και απάντησε στα όσα ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του πρώην συζύγου της.

«Η καταγγέλλουσα κατάφερε χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα - τον κάρφωσε με στυλό στο κεφάλι και στη συνέχεια τον κλείδωσε στο μπάνιο της οικίας τους για πάνω από τρεις ώρες, στη συνέχεια όταν κατάφερε να απελευθερωθεί, εκείνη του επιτέθηκε πάλι και ο ίδιος πράγματι την απώθησε αμυνόμενος αλλά δεν την χτύπησε απευθείας» είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

«Η αλήθεια φαίνεται από τα στοιχεία που δείχνουν πως έχω χτυπηθεί. Στα μηνύματα παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου και μάλιστα μου δηλώνει για το πόσο ντρέπεται η μητέρα του για την πράξη του αυτή. Τέλος, δεν έχει αναφερθεί πουθενά στους διαλόγους μας ότι δήθεν εγώ του επιτέθηκα. Και το λέω γιατί αυτό δε συνέβη και όχι επειδή το ξέχασε. Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας είναι αδιάσειστα. Λίγη υπομονή για τις επόμενες μέρες και ευχαριστώ όλον τον κόσμο που μου συμπαραστέκεται. Εκείνο που θα με δικαιώσει είναι και άλλες γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους και να βγουν από τον κύκλο της βίας», δήλωσε η Μαρία Δεληθανάση στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest