Η απίστευτη... εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!

Η απίστευτη... εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!

Από την Παρασκευή η Ελένη Φουρέιρα είναι η πρώτη εκπρόσωπος της ελληνικής μουσικής σκηνής που μπήκε σε billboard στην πιο διάσημη πλατεία της Νέας Υόρκης, την Times Square.

Η εκρηκτική pop star έγινε η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify, με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και είδε το πρόσωπό της να φιγουράρει σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify.

Η Ελένη Φουρέιρα, η no1 καλλιτέχνιδα σε Spotify streams σε Ελλάδα και Κύπρο, συμμετέχει στην playlist με τη μεγάλη επιτυχία "YAYO", που κυκλοφορεί από την Panik Records και κατέκτησε τα charts, ενώ μετρά πάνω από 2,2 εκατομμύρια streams και 6,6 εκατομμύρια YouTube views.

Παράλληλα, η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνιστεί στην αντίστοιχη playlist της Ελλάδας, την Equal Greece και φωτογραφία της είναι το cover της λίστας.

Η φωτογραφία με το πρόσωπο της Ελένης Φουρέιρα στην Times Square έγινε αμέσως viral, ενώ φυσικά η ίδια σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη της για το νέο της επίτευγμα, κάνοντας λόγο για όνειρο που έγινε πραγματικότητα.