Χωρισμός - βόμβα για πασίγνωστο ζευγάρι της τηλεόρασης

Χωρισμός - βόμβα για πασίγνωστο ζευγάρι της τηλεόρασης

Τίτλοι τέλους στον γάμο των δύο δημοσιογράφων. Οι δικοί τους κράτησαν κρυφό για ένα χρόνο τον χωρισμό τους.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι δεν είναι πια μαζί και βαδίζει σε δρόμους χωριστούς.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2013 όταν εκείνη ανέλαβε την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, μετά την αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου. Εκείνος ήδη συνεργαζόταν με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Ο λόγος για την δημοσιογράφο Άννα Μπουσδούκου και τον επίσης δημοσιογράφο Σταύρο Ιωαννίδη.

Η πρώτη ουσιαστική επαφή ήρθε στις συσκέψεις της εκπομπής «Τώρα». Μπορεί από την πρώτη στιγμή η έλξη να ήταν αμοιβαία, όμως η απόσταση – καθώς ο Σταύρος ήταν ανταποκριτής στη Θεσσαλονίκη – ήταν ένα αντικειμενικό εμπόδιο. Ο έρωτας τους, ωστόσο, ήταν τόσο μεγάλος που υπερνίκησε τα εμπόδια.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο Σταύρος Ιωαννίδης μετακόμισε στην Αθήνα και όλα πήραν τον δρόμο τους. Ένας δυνατός έρωτας, μια υπέροχη συγκατοίκηση και στη συνέχεια ο γάμος. Ο οποίος γάμος είχε τελεστεί κρυφά στην Αντίπαρο τον Σεπτέμβριο του 2017.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στη Real life, όμως, εδώ και αρκετό καιρό τα πράγματα έχουν αλλάξει καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Εδώ και έναν χρόνο, δεν είναι πλέον μαζί. Σεβόμενοι την επιθυμία τους, οι δικοί τους άνθρωποι κράτησαν μυστική αυτή την εξέλιξη. Την πληροφορία του χωρισμού, ωστόσο, επιβεβαίωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest