Σάκης Κατσούλης: Τι είπε για τους γονείς της Μαριαλένας

Σάκης Κατσούλης: Τι είπε για τους γονείς της Μαριαλένας

Η απάντησή του σε όσα ειπώθηκαν από τους γονείς της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Μετά την εμφάνισή του στην Ιωάννα Μαλέσκου και το Love it, ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

«Νιώθω μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, κρατάω κι ένα τρόπαιο που το αποδεικνύει. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος. Χρειάζομαι χρόνο για να ηρεμήσω και να καταλάβω τι συμβαίνει πραγματικά» ανέφερε αρχικά ο 30χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο να τον δούμε σε τηλεοπτική εκπομπή, καθώς προέχουν τα μαγαζιά του.

Όσον αφορά στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που δήλωσε single, είπε:

«Η Μαριαλένα δηλώνει ό,τι κι εγώ γιατί ό,τι βλέπατε ήταν αυτό ακριβώς που ζούσαμε. Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά γιατί οι συνθήκες μας έφεραν κοντά. Την αγαπάω, με αγαπάει, το δείξαμε και δε μπορεί να είναι όλα ψεύτικα. Υπάρχουν πολλοί που το είπαν αυτό, όπως έμαθα, αλλά φάνηκαν όλα. Προσπάθεια επανασύνδεσης θα είχα κάνει αν ήταν, είμαστε δύο άνθρωποι ώριμοι και θα δούμε πώς θα πάει. Σίγουρα δεν θα χαθούμε».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Με τους γονείς της Μαριαλένας δεν έχω μιλήσει, αλλά θα μιλήσω γιατί έμαθαν όσα ειπώθηκαν μέσα από την εκπομπή».

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest