Από το GNTM και το θέατρο, στις ταινίες για ενηλίκους

Από το GNTM και το θέατρο, στις ταινίες για ενηλίκους

Από τις πασαρέλες του «Greece’s Next Top Model», στο θέατρο και στις ταινίες για ενηλίκους και μάλιστα έχοντας ως παρτενέρ τον σύντροφό της!

Μπορεί να μη κατάφερε να προχωρήσει και να μπει στο σπίτι του GNTM, ωστόσο η Χριστίνα Ανδρεάδου ξεκίνησε νέα επαγγελματικά βήματα στον χώρο των ταινιών για ενηλίκους.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Espresso, η ξανθιά καλλονή πέρασε από τις οντισιόν του Greece’s Next Top Model αλλά “κόπηκε” μετά το δεύτερο bootcamp, λίγο πριν μπει στο σπίτι του reality μόδας.

«Όλο το παιχνίδι είναι στημένο. Για να περάσεις ή πρέπει να έχεις γνωστό ή να σε ξέρουν. Δεν ψάχνουν ταλέντα, άλλα ψάχνουν» είχε ξεσπάσει τότε το νεαρό μοντέλο στην εφημερίδα.

Αυτό δεν την αποθάρρυνε αλλά η Χριστίνα Ανδρεάδου άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική και κατάφερε να βρεθεί στο πλευρό του θεατρικού παραγωγού Μαυρικίου Μαυρικίου. Σύμφωνα με την Espresso, όμως, το υποκριτικό της ταλέντο δεν περιορίστηκε μόνο στη θεατρική σκηνή αλλά και στο πλατό της εταιρείας παραγωγής ταινιών, με την υπογραφή της Ίννας Ιννάκι.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest