Ντέμης Νικολαΐδης - Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η αιτία χωρισμού τους

Ντέμης Νικολαΐδης - Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η αιτία χωρισμού τους

Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να τελειώσει το γάμου του με μία λιτή ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται ότι «απόλυτη προτεραιότητα είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας». Η ανακοίνωση του διαζυγίου έγινε από τον μάνατζερ της τραγουδίστριας και συνιδρυτή της «Panik», Γιώργο Αρσενάκο:

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Ποια είναι όμως η αιτία χωρισμού;

Σύμφωνα με το περιοδικό Downtown, η είδηση του διαζυγίου δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία για όσους τους γνώριζαν πραγματικά. Μάλιστα, το περιοδικό αναφέρει ότι ο χωρισμός θα είχε έλθει νωρίτερα, αλλά η Δέσποινα Βανδή ήταν εκείνη που πίστευε ότι έπρεπε να το καθυστερήσουν για να μην διαταραχθεί η ζωή των παιδιών τους.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, για αρκετό καιρό δεν υπήρχε ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ τους στο σπίτι τους στη Βούλα ενώ ο καθένας ακολουθούσε το πρόγραμμά του και μιλούσαν μόνο για τα απαραίτητα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης, εδώ και εβδομάδες, δεν μένει με την υπόλοιπη οικογένεια και μάλιστα αναζητά σπίτι για να μετακομίσει μόνος του. Το Downtown επικαλείται φίλους από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας, οι οποίοι λένε ότι δεν περνούσε την καλύτερή της φάση στην προσωπική της ζωή.

Τέλος φαίνεται πως η απόφαση του Νικολαΐδη να εμπλακεί με τα διοικητικά της ΑΕΚ, φέρεται να δημιούργησε προβλήματα στο ζευγάρι καθώς ήδη είχε αρχίσει να γίνεται εμφανής και η φθορά στη σχέση.