Ιωάννα Τούνη: Δείτε πόσους followers έχει χάσει μετά τον σάλο με τους Παξούς

Ιωάννα Τούνη: Δείτε πόσους followers έχει χάσει μετά τον σάλο με τους Παξούς

Σάλος προκλήθηκε στα social media μετά την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη, η οποία την Κυριακή με ένα στόρι στο Instagram εξέφρασε την δυσαρέσκειά της που δεν βρήκε το μεσημέρι στους Παξούς ανοιχτό εστιατόριο. Και όλα αυτά εν μέσω ιστορικού καύσωνα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Έχω πάθει σοκ εδώ! Όλα τα ταβερνάκια-εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα... Και είναι high season 1 Αυγούστου! Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει! Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί... Τσπ, από ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούν αυτή την ώρα και φάγαμε».

Χρήστης του Twitter ανέφερε πως οι Παξοί τα μεσημέρια είναι άδειοι, επειδή οι τουρίστες πηγαίνουν με τα σκάφη μονοήμερες στους Αντίπαξους και γυρίζουν το απόγευμα στο νησί. Επομένως, τα εστιατόρια στους Παξούς ανοίγουν τα απογεύματα. Την ίδια στιγμή είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες, λόγω του πρωτοφανούς καύσωνα, τα μαγαζιά να ανοίγουν πιο αργά για να προφυλαχθούν οι εργαζόμενοι.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο με τους χρήστες του Twitter να της υπενθυμίζουν ότι λόγω του πρωτοφανούς καύσωνα οι εργαζόμενοι δυσκολεύονται να δουλεύουν τις μεσημεριανές ώρες.

Μάλιστα σε δύο η Ιωάννα Τούνη έχει χάσει πάνω από 10.000 followers, καθώς από 800.000 που την ακολουθούσαν, πλέον την ακολουθούν 788.000.

Σήμερα, μάλιστα η Τούνη έδωσε την απάντησή της προς όλους εκείνους που την σχολιάζουν: