Σάκης Κατσούλης: Απαντά σε όσους τον αποκαλούν «τραμπούκο»

Σάκης Κατσούλης: Απαντά σε όσους τον αποκαλούν «τραμπούκο»

Ο νικητής του Survivor έδωσε την απάντησή του σε εκείνους που μίλησαν με άσχημα λόγια για τον ίδιο

  

Ο Σάκης Κατσούλης κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έδωσαν κοινή συνέντευξη στην Σόνια Μαγγίνα και στο Hello! Μεταξύ άλλων οι δυο τους απάντησαν για τα σχόλια που έχει δεχθεί ο Σάκης, καθώς αρκετοί έχουν θεωρήσει πως έχει ασκήσει βία στην 25χρονη.

Εσένα πάλι, Σάκη, σου καταλογίζουν πράγματα που έχουν συμπεράνει από λόγια της Μαριαλένας και σε αποκαλούν τραμπούκο και χειριστικό ενώ μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και των χρηστών των social media θεώρησε ακόμα πως την έχεις χτυπήσει. Όλα αυτά σε μια εποχή κατά την οποία η συμπεριφορά των ανδρών προς τις γυναίκες έχει μπει στο μικροσκόπιο.

Μ.Ρ.: Έχω πει πολλές πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πράγματι, ανέφερα μια ιστορία στα παιδιά για τον τρόπο με τον οποίο χωρίσαμε -αρκετά φορτισμένη- αλλά ποτέ δεν έχω ισχυριστεί κάτι τέτοιο για τον Σάκη γιατί ποτέ δεν έχει συμβεί. Διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου και μπήκαν στο στόμα μου λέξεις που δεν έχω πει.

Σ.Κ.: Ειδικά με το «τραμπούκος» όσοι με γνωρίζουν γελούν.

Μ.Ρ.: Εγώ πάλι έχω βγει πολλές φορές εκτός ορίων, κυρίως λόγω των ορμονικών θεμάτων που αντιμετώπιζα. Νομίζω ότι αν δω τα επεισόδια, θα νευριάσω πολύ με τον εαυτό μου. Αν ο Σάκης είχε την συμπεριφορά που του προσάπτουν, δεν θα είχε την αντίδραση που βλέπατε απέναντί μου.

Σ.Κ.: Αν ήμουν όλα αυτά που μου έχουν καταλογίσει, δεν θα είχα καταφέρει να τα καταπιέσω τόσους μήνες και σε τόσο δύσκολες συνθήκες.

Είχες όμως κάποια ξεσπάσματα.

Σ.Κ.: Μόνο ένα πολύ έντονο, την τρίτη εβδομάδα, γιατί είχαν αναφερθεί τα προσωπικά μας. Ωστόσο τις πρώτες δυο εβδομάδες έκανα παρέα με τον Τζέιμς, τον Νίκο, την Άννα Μαρία και τον Καλλίδη. Ήταν η παρέα της Μαριαλένας, οπότε και η δική μου κατεύθυνση.

Θεωρείς πως έχεις αδικηθεί;

Σ.Κ.: Από την στιγμή που κέρδισα το παιχνίδι, όχι. Πώς θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο!

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest