Χώρισαν Καραβάτου - Κατσούλης: Η αιτία χωρισμού

Χώρισαν Καραβάτου - Κατσούλης: Η αιτία χωρισμού

Δρόμους χωριστούς μετά από δέκα χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, οι οποίοι ανακοίνωσαν και επίσημα τον χωρισμό τους.

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 και έχει δύο παιδιά, την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα.

Αν και στην ανακοίνωση το πρώην ζευγάρι δεν αναφέρει τους λόγους για το χωρισμό τους, ωστόσο τον τελευταίο καιρό όπως ακουγόταν στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια είχαν ένταση.

Η αποχώρηση του Κρατερού από την εκπομπή

Στις 5 Μαΐου και λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή, ο ηθοποιός ανέφερε on air ότι αποχωρεί από του «Κου Κου» λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. «Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, που έχει ξεκινήσει πολλά πολλά χρόνια. Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το STAR», είπε συγκινημένος και μάλιστα τόνισε ότι αποχωρεί γιατί έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», στον οποίο και θέλει να αφοσιωθεί.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως τελικά ούτε η Κατερίνα Καραβάτου θα συνεχίσει στο κανάλι τη νέα σεζόν. Η απόφαση, σύμφωνα με τις φήμες, είχε ληφθεί από τη διοίκηση του STAR. Το ζευγάρι το ήξερε νωρίτερα ωστόσο, δεν μίλησε καθόλου καθώς τα συμβόλαιά του είχαν μεταξύ άλλων και συμφωνητικό εχεμύθειας.

Στην τελευταία εκπομπή και λίγο πριν πέσει οι τίτλοι τέλους εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, και εκ μέρους του Κρατερού Κατσούλη, στέλνοντας μήνυμα πως «θα τα πούμε σύντομα». Ακόμη, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και όχι μόνο και αναφέρθηκε σε όλα τα καλά, αλλά δεν δίστασέ να ρίξει και κάποια «καρφιά».

«Σας είχα πει ότι θα ήθελα να κοιτιόμαστε με καθαρότητα στα μάτια. Δεν χρειάζεται καθόλου να με κοιτάτε περίεργα. Ούτε να με κοιτάτε με αγωνία. Θα σας εξηγήσω γιατί δεν χρειάζεται ποτέ να με κοιτάτε με αγωνία» ανέφερε, προσθέτοντας: «Ανέκαθεν έχω υπάρξει ένας πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος, ο οποίος τιμά τη δουλειά του, τους εργοδότες του, τους συνεργάτες του και πορεύεται με αγάπη ακόμη κι αν δεν την εκλαμβάνει. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι μεγάλη αγάπη και ευγνωμοσύνη. Μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν μου θα σας θυμίσει πως και ξέρω να φέρομαι και ξέρω να εκτιμώ. Ξέρω να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες και τις δικές μου και τον άλλων και ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω. Αυτό το έμαθα.

Η συνέπεια, η ταπεινότητα, η σεμνότητα και οι καλοί τρόποι δεν είναι αδυναμία αλλά υποχρέωση. Πέρασα πολλά στάδια τις τελευταίες ημέρες, τον τελευταίο καιρό και το τελευταίο μεγάλο διάστημα. Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκούντως σκληρή και διδακτική, με λάθη από όλους μας, με γενναίες συγγνώμες και απολογίες, τουλάχιστον από εμένα και τον Κρατερό Κατσούλη», είπε και συνέχισε:

«Μια χρονιά πολύ εποικοδομητική, πολύ δημιουργική και χαρούμενη και σίγουρα πλούσια με μαθήματα σε όλους τους τομείς. Κάθε αποχαιρετισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Εγώ βίωσα αυτή την κατάσταση, έτσι ακριβώς σας το λέω. Προσπάθησα να με πείσω ότι είναι ψέματα. Έκλαψα, πέρασα πολύ άσχημα, τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω. Πένθησα, υπήρξα απαρηγόρητη και μετά κατάλαβα τι ήμουν. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη.

Ήρθα σήμερα εδώ για να αποχαιρετήσω την Κατερίνα της Φωλιάς των Κου Κου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από εμένα που δεν με υπερασπίστηκα όπως έπρεπε. Ακούω και διαβάζω από εδώ και από εκεί μετά κατάλαβα, κατέληξα σε αυτό που ήταν εδώ μπροστά μου. Ότι είναι σίγουρα το χειρότερο από το να φας ένα μήλο με ένα σκουλήκι μέσα, είναι να φας ένα μήλο με μισό σκουλήκι μέσα. Για ένα πράγμα είμαι πάρα πολύ περήφανη, πραγματικά, για όλους εσάς».