Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο Νίκος Οικονομόπουλος: Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο Νίκος Οικονομόπουλος: Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Με κορονοϊό νοσηλεύεται ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος.

Για την πορεία της κατάστασης της υγείας του Νίκου Οικονομόπουλου ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό μίλησε ο διευθυντής της πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Γιώργος Μπουλμπασάκος.

«Ο κ. Οικονομόπουλος νοσηλεύεται στην κλινική μας, τον παρακολουθούμε και πιστεύουμε ότι θα τα πάει καλά και θα αντιμετωπίσει αυτή την περιπέτεια» είπε ο κ. Μπουλμπασάκος στο MEGA ερωτηθείς για την πορεία της υγείας του τραγουδιστή.

Όπως τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος, με αφορμή την περιπέτεια του Νίκου Οικονομόπουλου με τον κορονοϊό, «το μήνυμα που βγαίνει είναι ότι πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε για την Covid-19».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος εισήχθη για νοσηλεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» καθώς ανέβασε ως και 38 πυρετό. Σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται σε απλή κλίνη Covid, όπου του παρέχεται οξυγόνο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν είχε εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το cyclades24, ο 37χρονος τραγουδιστής γύρισε προ ημερών από τις διακοπές του στη Μύκονο και αρχικά παρουσίασε ήπια συμπτώματα παρόμοια με αυτά του ιού. Έκανε τεστ και αφού βρέθηκε θετικός, παρέμεινε σε καραντίνα σπίτι του. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε δυσκολία στην αναπνοή και γι’ αυτό κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί.