Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Πότε χώρισαν οριστικά;

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Πότε χώρισαν οριστικά;

Ήταν... κεραυνός εν αιθρία ο χωρισμός του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου;

Με μια επίσημη ανακοίνωση η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έκαναν γνωστό τον χωρισμό τους μετά από 10 χρόνια γάμου και δύο παιδιά.

Το ζευγάρι σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life ήταν σε διάσταση τον τελευταίο χρόνο αλλά κανείς από τους δύο δεν είχε αφήσει την οικογενειακή του κατοικία.

«Θα ήθελα να μην κάνω καμία παραπάνω δήλωση, σεβόμενος την κοινή ανακοίνωση που κάναμε με την Κατερίνα , μέσω του δικηγόρου μας. Αυτό θα ήθελα να το σεβαστείτε όλοι, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον», δήλωσε ο Κρατερός Κατσούλης στην εφημερίδα.

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό από τον Κρατερό Κατσούλη παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ» η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από την «Φωλιά των Κου- Κου» και στην απόφαση τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας.

Τέλος Απριλίου έκανε αίσθηση η αποχώρηση του Κρατερού από την εκπομπή, την οποία συνδέουν τώρα με την ανακοίνωση του χωρισμού σας.

Καθόλου δεν είχε σχέση με αυτό. Είχε να κάνει με την απόφαση του να κάνει τα γυρίσματα στην Μυτιλήνη για τη Σμύρνη μου αγαπημένη και ήταν πολύ ωραίο από την πλευρά του Star που σεβάστηκαν την επιθυμία του.

Προφανώς η απόφαση σας να χωρίσετε δεν πάρθηκε μία μέρα πριν την ανακοίνωση της περασμένης Τρίτης.

Προφανώς. Αλλιώς θα ήμασταν μη σοβαροί, μη συνετοί άνθρωποι και όχι αντάξιοι των σοβαρών και σημαντικών περιστάσεων. Με τον Κρατερό έχουμε δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα μας. Η ανακοίνωση τα λέει όλα και δείχνει το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε απέναντι στα παιδιά και τους εαυτούς μας. Δεν ήταν κάτι που έγινε χωρίς σκέψη.