Γιώργος Λιάγκας: Δικαιώθηκε για τις 330.000 ευρώ που είχαν κάνει... φτερά (video)

Γιώργος Λιάγκας: Δικαιώθηκε για τις 330.000 ευρώ που είχαν κάνει...  φτερά (video)

Τέλος δόθηκε στην αντιδικία του Γιώργου Λιάγκα με συνεργάτη πασίγνωστης χρηματιστηριακής εταιρείας, με το δικαστήριο να αποφασίζει υπέρ του παρουσιαστή.

Ο άνδρας, ο οποίος είχε αποσπάσει 330.000 ευρώ από τον παρουσιαστή, κρίθηκε ένοχος και βρίσκεται αντιμέτωπος με κάθειρξη 7 ετών.

«Ένας ο οποίος είναι απατεώνας σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Γνώρισε ένα νεαρό από την Λάρισα, ο οποίος ήταν expert σε θέματα χρηματιστηριακά και τον οδήγησε σε αυτή την εταιρία. Ο κ. Λιάγκας τον εμπιστεύτηκε και το αποτέλεσμα ήταν αυτός ο άνθρωπος να του στέλνει πλαστά πιστοποιητικά ότι όλα πήγαιναν καλά. Ο κ. Λιάγκας δεν είναι τζογαδόρος, οι εντολές που είχε δώσει ήταν να γίνονται επενδύσεις σε μετοχές που δεν έχουν καθόλου ή ελάχιστο ρίσκο. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάνει επενδύσεις σε παράγωγα, πολύ επικίνδυνα δηλαδή, με αποτέλεσμα ο κ. Λιάγκας να χάσει όλη του την περιουσία. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “καταστράφηκα”. Ήρθε άρον άρον στο σπίτι μου σε απόγνωση και έπειτα δρομολογήσαμε ένα αγώνα για να πάρει πίσω τα χρήματά του», δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Λιάγκας έλειψε δύο ημέρες για να παραστεί στην ακροματική διαδικασία.

«Καταστράφηκα οικονομικά, έχασα όλα μου τα χρήματα με μία χρηματιστηριακή απάτη. Δεν ξέρω αν φταίει η χρηματιστηριακή ή όχι, αυτό μένει να αποδειχτεί, αλλά κάποιος που δούλευε εκεί μου έδωσε πλαστά χαρτιά ότι με τα χρήματά μου έχουν αγοραστεί ομόλογα γερμανικού δημοσίου», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας το 2014.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest