Τάσος Ξιαρχό: Δείτε την αποστομωτική απάντηση της Μπάρκα στον χορογράφο

Τάσος Ξιαρχό: Δείτε την αποστομωτική απάντηση της Μπάρκα στον χορογράφο

Μετά το θρίλερ με την εξαφάνιση και την απόπειρα αυτοκτονίας του Τάσου Ξιαρχού, ο χορογράφος με νέο βίντεο στο Tik Tok κατάφερε να τα κάνει ακόμα χειρότερο.

Από τα βέλη του Τάσου Ξιαρχού δεν ξέφυγε τη Δευτέρα (01/11) ούτε η Δανάη Μπάρκα, με την τελευταία να του απαντά με την... αγάπη της. Ο χορευτής Τάσος Ξιαρχό στο βίντεο του στο Tik Tok υποστήριξε πως «ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

«Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι. Μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη. Όταν αποφασίζεις να ευχηθείς σε κάποιον να πεθάνει, τότε σκεφτείτε αν όντως του αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος, να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. [...] Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια», έγραψε κάνοντας τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Η Δανάη Μπάρκα δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του Τάσου Ξιαρχού και απάντησε μέσω Story στο Instagram, αποφεύγοντας να αναφέρει το όνομά του, γράφοντας: «Καληνύχτα, υπέροχοι τύποι μου. Είμαι τυχερή που έχω εσάς για διαδικτυακούς φίλους. Είμαι τυχερή που έχω βρει την καλύτερη παρέα για να κυνηγάμε το όνειρο του “καλύτερου κόσμου”. Τα διάβασα όλα, τα έμαθα όλα, είμαι ενήμερη για όλα και σας ευχαριστώ. Τώρα πάω για ύπνο γιατί αύριο "πάω Δανάη" και έχουμε να περάσουμε ένα τέλειο πρωινό μαζί. Είστε σπουδαίοι. Η αγάπη, φέρνει αγάπη. Μην μισείτε κανέναν, ούτε τους βλάκες. Να αδιαφορείτε και να στέλνετε συμπόνια. Τα λέμε σε λίγες ώρες. Είμαστε όλοι μαζί!».