Τάσος Ξιαρχό: Η συγκλονιστική φωτογραφία - απάντηση από το «Θηρίο»

Τάσος Ξιαρχό: Η συγκλονιστική φωτογραφία - απάντηση από το «Θηρίο»

Θέση για το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με τον Τάσο Ξιαρχό και την προσβλητική ανάρτηση για τα παραπανίσια κιλά μιας κοπέλας πήρε το «Θηρίο» ή Κώστας Δρακούλας.

Ο γνωστός ράπερ μίλησε για τη δική του μάχη με την παχυσαρκία αλλά και το πρόβλημα την ανεπανόρθωτη αισθητική βλάβη που του έμεινε μετά το χάσιμο των περιττών κιλών, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί μια φωτογραφία με το πώς είναι τώρα το σώμα του.


«Αγαπητέ φίλε. Εσύ που έλεγες πως σε λένε λ@@ρα, αδερφή και πρεζάκια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει «η μάνα σου» όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσύ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού επειδή είναι παχουλή!

Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου! Ξέρεις γιατί άρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γ…ς και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα! Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν!

Καλή προσγείωση φίλε!», έγραψε.