Χρήστος Σαντικάι: Η αποκάλυψη για τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια (video)

Χρήστος Σαντικάι: Η αποκάλυψη για τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια (video)

Για τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ερμήνευσε όταν ήταν μικρός, τα οποία έχουν μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη όλων, μίλησε ο Χρήστος Σαντικάι.

«Αν googlάρεις το όνομά μου θα βρει κανείς το «Άγια Νύχτα». Δεν έβγαλα χρήματα, αλλά δεν το έκανα γι’ αυτό. Είναι το παρελθόν μου και δεν μπορώ να το κρύψω, δεν το μετανιώνω», δήλωσε.

Έτοιμη να γίνει «τηλεαγρότισσα» και να μπει στη «Φάρμα» με τα απαραίτητα εφόδια δηλώνει η Αγγελική Ηλιάδη. «Είμαι προετοιμασμένη για όλα. Ο μεγάλος μου γιος με παρακάλεσε να μη μπω στη Φάρμα για να μην τον κάνω ρεζίλι!», είπε.

Μία απίστευτη φάρσα έκανε η ομάδα του «Πάμε Δανάη!» στην Δέσποινα Μοιραράκη.

Παράπονα για τις δύο πρώην συζύγους του, αποκαλύπτοντας πως δεν υπήρξαν ποτέ θαυμάστριές του έκανε ο Βασίλης Τερλέγκας.

«Δεν ήταν ποτέ θαυμάστριές μου. Ο καλλιτέχνης θέλει να τον πιστεύει η γυναίκα που τον επιλέγει, να του έχει μπιστοσύνη και να μην είναι χειριστική», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ρώμας, Μπιμπίλας και Παναγιώταρου απαντούν στην κάμερα του Mega Καλημέρα σε ερώτηση «καυτή»!

Για τα πρώτα τους απίστευτα ραντεβού πριν γίνουν ζευγάρι, μέσα από μια στιχομυθία απολαυστική μίλησαν στον Θέμη Γεωργαντά η Μελίνα Μακρή και ο Φράνκι Λούβαρης.

«Ήταν ο καλύτερος μου φίλος. Ξαφνικά μου έγινε ένα κλικ και σταμάτησα να τον βλέπω φιλικά», είπε και πρόσθεσε ότι αυτό το κλικ ήταν ένα όνειρο που είδε, στο οποίο φιλήθηκαν.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.