«Πόλεμος» Γιώργου Θεοφάνους - Αθηνάς Παντελίδη: Τι αναφέρει το εξώδικο για τις «κατάρες»

«Πόλεμος» Γιώργου Θεοφάνους - Αθηνάς Παντελίδη: Τι αναφέρει το εξώδικο για τις «κατάρες»

Εξώδικο από την Αθηνά Παντελίδη στον Γιώργο Θεοφάνους για τις δηλώσεις προ ημερών του μουσικοσυνθέτη, για κατάρες σε αυτόν και τα παιδιά του

«Πόλεμος» φαίνεται πως ξέσπασε ανάμεσα στη μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά και τον Γιώργο Θεοφάνους. Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Παντελίδη είναι έτοιμη να μηνύσει τον μουσικοσυνθέτη, αν δεν ανακαλέσει τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε πως την άκουσε πάνω από τον τάφο του γιου της, να καταριέται αυτόν και τα παιδιά του.

Μάλιστα η Αθηνά Παντελίδη απέστειλε εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα να μιλά στην Espresso για όλα όσα έχουν συμβεί.

«Στο εξώδικο που στείλαμε ζητάμε από τον κύριο Θεοφάνους να ανακαλέσει όσα είπε, διότι διαφορετικά θα κινηθούμε εναντίον του νομικά. Όλα αυτά που ειπώθηκαν είναι ψέματα. Η Αθηνά Παντελίδη δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον Θεοφάνους και δεν τον ξέρει προσωπικά. Μάλιστα, δεν πήγε καν στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη ο Γιώργος Θεοφάνους. Η πελάτισσά μου νιώθει προσβεβλημένη ως γυναίκα και μητέρα από τις δηλώσεις του και ζητάει να ανακαλέσει άμεσα» ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.