Συγκλονίζει Ελληνίδα ηθοποιός: «Κατέβηκαν από το αμάξι και με πλάκωσαν στο ξύλο»

Συγκλονίζει Ελληνίδα ηθοποιός: «Κατέβηκαν από το αμάξι και με πλάκωσαν στο ξύλο»

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη συγκλονίζει με την αποκάλυψη που κάνει για το περιστατικό βίας που δέχτηκε όταν ήταν στο Παρίσι.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας των γυναικών, η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε ένα τρομακτικό περιστατικό που έζησε, όταν ζούσε στο Παρίσι. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Happy Day και εξήγησε πως την περίοδο που σπούδαζε στην Γαλλία, τρεις άνδρες την ξυλοκόπησαν στη μέση του δρόμου.

«Όταν έμενα και σπούδαζα στο Παρίσι, συνέβη κάτι. Μία μέρα, ενώ ήμουν με το ποδήλατο στο δρόμο, ένα αυτοκίνητο δεν σταμάτησε στο stop και πήγε να πέσει πάνω μου. Εγώ έκανα μια άσεμνη κίνηση που δεν έπρεπε να την κάνω», περιγράφει αρχικά.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός ανέφερε πως με αφορμή την κίνησή της, τρεις άνδρες έφτασαν να της επιτεθούν στον δρόμο. Μάλιστα, κανείς δεν την βοήθησε. «Βγήκαν τρεις έγχρωμοι άνδρες και με πλάκωσαν στο ξύλο. Το φοβερό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι κανένας Γάλλος δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο να βοηθήσει ένα κορίτσι. Απλώς κόρναραν για να φύγουμε από τη μέση και να περάσουν να πάνε στις δουλειές τους», τόνισε η Ναταλία Δραγούμη.