Η Ανχελίτα ξεσπά για πρώτη φορά για το «ροζ» βίντεο στο Big Brother (vid)

Η Ανχελίτα ξεσπά για πρώτη φορά για το «ροζ» βίντεο στο Big Brother (vid)

«Θέλω να απαντήσω σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται, πως ντρέπομαι», λέει η Ανχελίτα για το «ροζ» βίντεο με τις προσωπικές στιγμές με τον σύντροφό της Παναγιώτη Πέτσα, που διέρρευσαν κάποιοι όσο βρίσκονταν μέσα στο Big Brother.

Σάλος είχε προκληθεί κατά τη διάρκεια του ριαλιτι Big Brother τη, όταν κάποιοι ανεγκέφαλοι κυκλοφόρησαν ροζ βίντεο στο διαδίκτυο με τους δυο διαγωνιζόμενους Ανχελίτα και Παναγιώτη Πέτσα σε ερωτικές περιπτύξεις. Μάλιστα το κανάλι του ΣΚΑΪ εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας το περιστατικό και τονίζοντας ότι ξεκίνησαν νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου.

Δύο εβδομάδες μετά τον τελικό, η Ανχελίτα αποφάσισε να μιλήσει για το σοκαριστικό γεγονός, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Instagram της. Η ίδια, όπως είπε, δέχεται μηνύματα μίσους στα social media και ζει έναν εφιάλτη, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της Παναγιώτης, νόσησαν από κορονοϊό.

«Στα μηνύματα με ρωτούν αν ντρέπομαι εγώ και η οικογένειά μου για όλα όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι και διέρρευσαν όσο και για την ηθική και την αξία μου ως άνθρωπος», είπε μεταξύ άλλων η Ανχελίτα και συνέχισε: «Θέλω να απαντήσω σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται, πως ντρέπομαι, ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν και εκείνοι εάν κάποιος άρρωστος, ανώμαλος, ψυχάκιας εισέβαλλε στον προσωπικό τους χώρο, τους κατέγραφε και κατόπιν δημοσίευσε τις προσωπικές τους στιγμές».

https://www.instagram.com/p/CYPEDQPhMMh