Χώρισαν Τούνη - Αλεξάνδρου; Αυτή είναι η αλήθεια

Χώρισαν Τούνη - Αλεξάνδρου; Αυτή είναι η αλήθεια

Στις φήμες που την θέλουν να έχει χωρίσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου απάντησε η Ιωάννα Τούνη.

H Iωάννα Τούνη, με ένα νέο της story στο Instagram, θέλησε να απαντήσει δημόσια σχετικά με όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Αφορμή για όλο αυτό στάθηκε το γεγονός ότι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε με την παρέα της στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για ελεύθερο κάμπινγκ στην Ελαφόνησο, που είναι και ένας τρόπος διακοπών που λατρεύει.

Η Ιωάννα, με μια δημοσίευσή της, την Τρίτη 14 Ιουνίου, θέλησε να ξεκαθαρίσει όλα όσα ακούστηκαν, σημειώνοντας πως όλα τα ζευγάρια έχουν ανάγκη να περνούν και λίγο χρόνο χώρια και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στο story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Δεν έχω χωρίζει για όλους τους καλοθελητές που έσπευσαν να γράψουν άρθρα, επειδή τολμήσαμε και περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο ξεχωριστά με το αγόρι μου! Θεωρείται υγεία μεταξύ δύο ανθρώπων, πέρα από την κοινή ζωή, να έχει ο καθένας προσωπικές στιγμές, εξόδους και δικές του παρέες. Έλεος»