Έσκασε βόμβα χωρισμού πολύ αγαπημένου ζευγαριού της showbiz

Έσκασε βόμβα χωρισμού πολύ αγαπημένου ζευγαριού της showbiz

Έπειτα από 12 χρόνια γάμου και ένα παιδί, το ζευγάρι ακολουθεί δρόμους χωριστούς.

Ο λόγος για την Έλενα Ασημακοπούλου και τον Μπρούνο Τσιρίλο. Αν και τα σύννεφα ήταν πυκνά στην σχέση τους, ωστόσο η γνωστή ηθοποιός δεν ήταν έτοιμη για ανακοινώσεις, δηλώσεις και αναλύσεις.

Τους τελευταίες μήνες, στα stories της πρωταγωνιστούσε η ίδια και η κόρη της, ενώ από αυτά απουσίαζε ο σύζυγός της, Bruno Cirillo, τον οποίο παλαιότερα πείραζε στα βίντεο που ανέβασε.

Σήμερα το απόγευμα, η Έλενα αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα QnA και στις ερωτήσεις που δέχτηκε, οι περισσότερες αφορούσαν την απουσία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή από την καθημερινότητά της.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας» έγραψε μεταξύ άλλων η Έλενα Ασημακοπούλου.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2007 στο κοσμικό νησί της Μυκόνου, όταν εκεί είχε μόλις στεφθεί έναν χρόνο πριν Β’ Μις Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 κι εκείνος ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές της χώρας, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2010, ενώ στη συνέχεια απέκτησαν τη μονάκριβη κόρη τους, Μαρία Ροζάρια.