Φαίη Σκορδά: Τέλος από Ant1 – Σε ποιο κανάλι πάει

Φαίη Σκορδά: Τέλος από Ant1 – Σε ποιο κανάλι πάει

Αυλαία έριξε η εκπομπή το Πρωινό με την Φαίη Σκορδά να αποχαιρετά τους τηλεθεατές του Ant1.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι είναι μία περίεργη μέρα… αφού όλοι γνωρίζουν ότι η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο δηλαδή της επαγγελματικής ζωής της φτάνει στο τέλος του σήμερα. Όσοι τη γνωρίζουν στέκονταν μουδιασμένοι απέναντί της και περιμένουν την επόμενη κίνηση.

Ο Γιώργος Λιάγκας λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, είπε: «Μία χρονιά φτάνει στο τέλος της, μία ιδιαίτερη χρονιά και θέλω να ευχαριστήσω την Φαίη Σκορδά…» και στη συνέχεια ευχαρίστησε και την συντακτική ομάδα του!

Η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και είπε: «Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα να πω…» και ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 για τα εννιά με δέκα χρόνια που ήταν στο κανάλι και τη στήριξη που είχε μέχρι την τελευταία στιγμή και… συγκινήθηκε!

Με βουρκωμένα μάτια είπε: «Μέσα σε ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτά τα 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι πραγματικά οικογένεια. Γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά σε αγκαλιάζουν.

Να ευχαριστήσω αυτή την ομάδα, σας κοιτώ όλους στα μάτια αυτές τις μέρες. Δεν έχει καμία σημασία, γιατί αυτό που μένει στο τέλος είναι μόνο μια αγκαλιά. Χθες κοιτούσα την Λίτσα και δεν άντεχα. Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι».

Φήμες λένε πως η Φαίη θα συνεχίσει στο STAR, ωστόσο δεν έχει κλείσει κάτι προς το παρόν.