Η αλήθεια για τον χωρισμό Βασάλου - Βαλαβάνη και την Δαλάκα

Η αλήθεια για τον χωρισμό Βασάλου - Βαλαβάνη και την Δαλάκα

Χώρισαν τελικά Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος;

Αρκετές φήμες κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με πολλά δημοσιεύματα να τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα τα οποία ήθελαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχει προχωρήσει σε νέo ειδύλλιο, κάτι που δεν ισχύει σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life και της δημοσιογράφου Νίκης Κώτσου, αφού το ζευγάρι βρίσκεται ήδη σε κοινές διακοπές.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι αρκετά ενοχλημένος από τις φήμες για τους δήθεν χωρισμούς και τις δήθεν σχέσεις του.

Πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε στην Χαλκιδική, όπου και είχε μια τυχαία συνάντηση με την Κατερίνα Δαλάκα, σε μια από τις πιο κοσμικές παραλίες. Οι δυο τους γνωρίζονται καθώς έχουν συμμετάσχει στο Survivor, κι όπως ήταν φυσικό συνομίλησαν και αντάλλαξαν τα νέα τους. Άλλωστε και στην Αθήνα έχουν βρεθεί αρκετές φορές, είτε στην ίδια παρέα, είτε σε διάφορα events.

Ωστόσο αυτή η συνάντηση έγινε η αφορμή για ανακριβή συμπεράσματα περί νέου ειδυλλίου. Όπως αναφέρει και το σχετικό ρεπορτάζ της Real Life, ουδέποτε υπήρξε κάτι μεταξύ τους, ενώ ο Κωνσταντίνος και η Ευρυδίκη έχουν αποφασίσει να αφήσουν στην άκρη όσα ακούν και διαβάζουν για την σχέση τους.