Παντρεύτηκε ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες – Η πρώτη φωτογραφία από το μυστήριο

Παντρεύτηκε ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες – Η πρώτη φωτογραφία από το μυστήριο

Τις πρώτες ημέρες του έγγαμου βίου ζει ο ηθοποιός Άγγελος Ανδριόπουλος. Τη σεζόν που πέρασε τον είδαμε στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» όπου υποδυόταν τον «Αλέξη».

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε ο Άγγελος Ανδριόπουλος, ο οποίος υποδύθηκε τον Αλέξη Ρωστανδή στις Άγριες Μέλισσες, κι η εκλεκτή της καρδιάς του. Μάλιστα, ο Άγγελος Ανδριόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη μέρα του γάμου τους την οποία συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Καλό βίο να έχουμε συνοδοιπόρε μου. Δίπλα ο ένας στον άλλον, με το γέλιο μας και με το δάκρυ μας, με την επιμονή μας, την υπομονή μας, με την αλληλοκατανόηση και την αγάπη θα περπατήσουμε μέσα σε αυτό που λέμε ζωή κι όπου μας βγάλει. Εκεί θα είμαι, εκεί, μισό βήμα παραπίσω να προσέχω μην πέσεις. Μα κι αν πέσεις, εκεί θα είμαι, εκεί, να σου απλώσω το χέρι μου να σηκωθείς. Καιρός πάει πολύς που αγάπησα
το ηλιόλουστο σώμα σου, το μαργαριταρένιο. Και πιστεύω έτσι πως εγώ είμαι ο κύριος
του σύμπαντος όλου. Θα σου φέρω απ τα βουνά λουλούδια εξαίσια, κλέλιες, ζουμπούλια και βελανίδια γεράνια, κι ένα κοφίνι φιλιά. Θέλω να κάνω μαζί σου αυτό που κάνει κι η άνοιξη στις κερασιές», έγραψε ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/Cg1_aBfMiVS