Κορονοϊός: Το συγκλονιστικό βίντεο που έφτιαξε ο Αντώνης Κανάκης (video)

Συγκινεί με τις εικόνες και τα λόγια του

Ο παρουσιαστής δημιούργησε ένα φοβερό βίντεο σχετικά με την πανδημία που έχει θερίσει τον πλανήτη.

Το βίντεο ανέβηκε τη Μεγάλη Πέμπτη στο κανάλι των Ράδιο Αρβύλα στο Youtube, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλά και να αναφέρει στις σκέψεις του, ενώ παράλληλα παίζονται συγκλονιστικές εικόνες.

«Είμαστε κυρίαρχοι, είμαστε μεγάλοι... μεγάλοι και τρανοί. Με μεγάλες πόλεις και μεγάλα κτίρια που αγγίζουν τον ουρανό. Με μεγάλα αυτοκίνητα, τρένα, πλοία, αεροπλάνα, διαστημόπλοια που πάνε στο φεγγάρι και τον Άρη.

Με μεγάλο φόβο, θυμό και μίσος. Με μεγάλες περιουσίες, ιδιοκτησίες, φιλοδοξίες. Με μεγάλη όρεξη για κρέας, για γούνες, για καλλυντικά. Με μεγάλη και προηγμένη τεχνολογία, μεγάλες κεραίες, μεγάλα μηχανήματα και μεγάλα... απορρίμματα, πολλά απορρίμματα, παντού απορρίμματα... Είμαστε παντού, είμαστε κυρίαρχοι, σημαντικοί, ελεύθεροι, κάνουμε ό,τι θέλουμε...

Είμαστε πολύ μεγάλοι... Κι αυτός ο τόσο πολύ μικρός (κορονοϊός), πολύ μικρός, σταμάτησε τις μεγάλες πόλεις μας, τα μεγάλα μας τα κτίρια, τα μεγάλα πλοία και τα μεγάλα αεροπλάνα μας. Μας έκλεισε φοβισμένους στα σπίτια μας... Αυτός ο τόσο πολύ μικρός, σταμάτησε εμάς, τους τόσο πολύ μεγάλους, τους κυρίαρχους, τους σημαντικούς», αναφέρεται στο βίντεο.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.