Έβαλε πατάτες σε μπολ με παγάκια - Μόλις δείτε γιατί θα το κάνετε κι εσείς (photos)

Ένα ακόμα κόλπο για την μαγειρική σας.
Οι πατάτες είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα των περισσότερων ανθρώπων. Μάλιστα, η διαδικασία παρασκευής τους διαφέρει ανάλογα με την περίσταση, καθώς μπορούν να γίνουν τηγανιτές, βραστές ή ψητές, χωρίς να χάνουν το ενδιαφέρον αλλά και την νοστιμάδα τους.
Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να φτιάξει τηγανιτές πατάτες, αντιμετωπίζει ένα μικρό... πρόβλημα, καθώς μέχρι να καθαριστεί και να κοπεί και η τελευταία που θα μπει στο τηγάνι, υπάρχει ο... φόβος, κάποιες να έχουν αρχίσει να μαυρίζουν.
Δείτε παρακάτω στην gallery γιατί συμβαίνει, αλλά και το τρικ με το μπολ με παγάκια...
PHOTO GALLERY 1/4

Οι πατάτες είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα Pixabay

Αν θέλετε να τις τηγανίσετε, τότε υπάρχει ένα εύκολο κόλπο για να γίνουν πιο τραγανές αλλά και για να μην αρχίσουν να μαυρίζουν Pixabay

Βλέπετε, οι πατάτες έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε άμυλο, με αποτέλεσμα, αν έρθουν σε... επαφή με το οξυγόνο να αποκτούν ένα πιο σκούρο χρώμα Pixabay

Ωστόσο, μπορείτε να το αποφύγετε, αν μόλις κόψετε τις πατάτες τις ρίξετε σε μπολ με παγάκια, που θα τις βοηθήσει να γίνουν ακόμα πιο τραγανές
Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.