12 απίθανα κόλπα και θα καθαρίζετε πράγματα που νομίζατε ότι θα μείνουν βρώμικα για πάντα

12 απίθανα κόλπα και θα καθαρίζετε πράγματα που νομίζατε ότι θα μείνουν βρώμικα για πάντα

Πολλοί έχετε φτάσει στο... αμήν, με το να μην μπορείτε να καθαρίσετε πράγματα που υπάρχουν μέσα στο σπίτι σας και πιστεύετε ότι θα παραμείνουν βρώμικα για πάντα. Οχι πια...

Κι αν, μάλιστα, το καθάρισμα δεν είναι και ό,τι πιο αγαπημένο στην καθημερινότητά σας, δείτε τους παρακάτω έξυπνους τρόπους, με τους οποίους η ζωή σας θα γίνει και πιο εύκολη και σίγουρα πιο... καθαρή.

Και όλα αυτά, χωρίς να απαιτηθεί να αγοράσετε κάποια ειδικά καθαριστικά. Δείτε παρακάτω 12 κόλπα για να καθαρίσετε δύσκολους λεκέδες, που νομίζατε, ότι δεν θα φύγουν ποτέ.

Οι σχάρες στη σόμπα σας...

Το λίπος και το λάδι μπορούν να καθαριστούν με οινόπνευμα αμμωνίας. Βάλτε 2-3 κουταλιές του διαλύματος μέσα σε μια σακούλα και αφήστε την όλο το βράδυ. Στην συνέχεια, ξεπλύνετε και θα δείτε ότι θα το βρείτε σαν καινούργιο.

Οι αρμοί στα πλακάκια πατώματος

Η βρωμιά και μούχλα που συσσωρεύεται ανάμεσα στα πλακάκια του μπάνιου μπορεί να αφαιρεθεί, αν τρίψετε την περιοχή με ένα διάλυμα από ξύδι και σόδα. Αφήστε το μείγμα στην επιφάνεια για μερικά λεπτά, ξεπλύνετε με νερό και μετά σκουπίστε.

Διαβάστε τα υπόλοιπα 12 κόλπα εδώ.