Στρατιώτης έμαθε ότι η γυναίκα του τον απάτησε με 60 άντρες. Δείτε πώς την εκδικήθηκε...

Στρατιώτης έμαθε ότι η γυναίκα του τον απάτησε με 60 άντρες. Δείτε πώς την εκδικήθηκε...

Απίστευτη ιστορία, με έναν στρατιωτικό να ανακαλύπτει πως η σύντροφός του τον απατούσε με 60 άντρες, το διάστημα που εκείνος υπερασπιζόταν τη μητέρα πατρίδα...

Τη γνώρισε μέσω ενός φίλου και την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Με το που την είδε κατάλαβε ότι την αγαπούσε, και σήμαινε τα πάντα γι αυτόν . Αυτή έπαιζε ακόμη και βιντεοπαιχνίδια, έτσι ώστε να απολαύσει τη συντροφιά του, αλλά δεν μπορούσε να μείνει καιρό μαζί της, λόγω των καθηκόντων του. Το μόνο πράγμα που τους έκανε να μείνουν ενωμένους ήταν ένας γάμος Κακή απόφαση.

Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα; H απάντηση είναι ΟΧΙ! Είχε επιληπτικές κρίσεις στον ύπνο της και ο γάμος τους βοήθησε για να μπορέσει να κάθεται μαζί της όταν την πιάνουν αυτές οι κρίσεις καθώς η δουλειά του της πλήρωνε όλα τα απαραίτητα έξοδα.

Συχνά πήγαινε την μαμά της στο νοσοκομείο γιατί ήταν άρρωστη και αρκετές φορές είχε τύχει να πάει στο κέντρο γιατί υποτίθεται πως στα τοπικά μαγαζιά δεν έβρισκε αυτό που ήθελε. Κι εκεί που άρχισε να την υποπτεύεται πήρε μετάθεση για Κορέα.

Mετά από ένα χρόνο χρειάστηκε να πάει στο Τέξας. Εκείνη την περίοδο ενημερώθηκε από τους στενούς συγγενείς του ότι η γυναίκα του τον έχει απατήσει με 60 άντρες, οι οποίοι ήταν στρατιώτες κι αυτοί, με την δικαιολογία ότι αυτός ήταν ομοφυλόφιλος, και επειδή φοβόταν να το δείξει, με την έγκρισή του μπορούσε να συνουσιάζεται με άλλους.

Το αστείο της υπόθεσης ήταν ότι μετά από λίγο χρονικό διάστημα τον πήρε τηλέφωνο για να του εξομολογηθεί ότι τον είχε απατήσει μία φορά (μόνο), και αυτό επειδή έμεινε έγκυος από έναν Αφροαμερικανό.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέχεια εδώ.