Έπιασε πάγο το παρμπρίζ σας; Αυτός είναι ο εύκολος τρόπος για να φύγει με τη μία! (vid)

Έπιασε πάγο το παρμπρίζ σας; Αυτός είναι ο εύκολος τρόπος για να φύγει με τη μία! (vid)

Ισως το πιο επίκαιρο... τρικ για να μην παγώνετε κάθε πρωί... ξεπαγώνοντας το αυτοκίνητό σας. Όλοι το 'χουν πάθει, αλλά αυτή είναι η πιο σύντομη λύση.

Ο πάγος στο παρμπρίζ ελαχιστοποιεί την ορατότητα του οδηγού κι έτσι αναγκαζόμαστε να χάνουμε πολύ ώρα έως ότου ζεστάνουμε αρκετά το γυαλί εσωτερικά με το καλοριφέρ του αυτοκινήτου, για να λυθεί το πρόβλημα.

Αλλά ο μετεωρολόγος Ken Weathers που εργάζεται στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WATE 6, ο οποίος ανήκει στον όμιλο του ABC, στο Τενεσί, έχει τη λύση!

Δείτε πόσο απλό κόλπο είναι...

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδυάσετε:

1/3 νερό

και 2/3 οινόπνευμα για εντριβή

Αυτό είναι! Τα αναμιγνύετε, βάζετε το διάλυμα σε ένα δοχείο με ψεκασμό και έχετε έτοιμη την άμεση και εύκολη λύση για τον πάγο στο παρμπρίζ. Απλά ψεκάστε το διάλυμα πάνω στο παγωμένο παρμπρίζ και δείτε πόσο πιο εύκολο γίνεται να καθαρίσετε τον πάγο μέσα σε δευτερόλεπτα!

Το κόλπο αυτό λειτουργεί λόγω του απίστευτα χαμηλού σημείου πήξης της ισοπροπυλικής αλκοόλης (οινόπνευμα) που είναι στους -89°C.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην ρίχνετε ΠΟΤΕ ζεστό νερό σε ένα παγωμένο ή κρύο παράθυρο. Το γυαλί μπορεί να ραγίσει ή να σπάσει. Ρίχνετε πάντα μόνο κρύο νερό!