Σταμάτα να κάνεις αυτά τα 10 posts στο Facebook, γιατί γελάνε όλοι μαζί σου...

Σταμάτα να κάνεις αυτά τα 10 posts στο Facebook, γιατί γελάνε όλοι μαζί σου...

Πολλές φορές θα σας έχει τύχει να δείτε στο Facebook, διάφορα posts που σας προκαλούν γέλιο, καθώς τα όρια της υπερβολής έχουν πια ξεπεραστεί κατά πολύ... Φροντίστε να μην κάνετε κι εσείς τα ίδια, για να μην γελάνε μαζί σας...

Και να, τι λένε οι ειδικοί, που μας προτρέπουν να μην κάνουμε τα 10 ακόλουθα πράγματα στο προφίλ μας στο Facebook.

1. Αναρτήσεις αγάπης για το άλλο σας μισό

Αντί να καυχιέστε για το πόσο φοβερός είναι ο σύζυγός σας που καθάρισε το μπάνιο μέσα από μία φωτογραφία στο Facebook, μπορείτε να του το πείτε προσωπικά. Εκείνος μπορεί να εκτιμήσει το διαδικτυακό σας «μπράβο» (μπορεί και όχι), αλλά οι φίλοι σας σίγουρα έχουν απορήσει.

2. Φωτογραφίες (ειδικά εκείνες που δεν κολακεύουν τον άλλον) χωρίς την άδειά του/της

Δεν χρειάζεται να δημοσιευτούν όλες οι φωτογραφίες που βγάλατε στο πάρτι που πήγατε το Σάββατο, ειδικά εκείνες που το άλλο σας μισό έχει πιει λίγο παραπάνω και παραπατάει. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να τον/την ρωτήσετε πριν δημοσιεύσετε οτιδήποτε στο Facebook.

3. Αστεία σχετικά με τις αναποδιές ή τα ελαττώματα του/της συζύγου σας

Μπορεί να βρίσκετε πολύ χαριτωμένο το γεγονός ότι ο σύζυγός σας είναι πολύ κακός στη μαγειρική, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να τον γνωρίζουν όλοι οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας. Μπορεί μία τέτοια ανάρτηση να τον φέρει σε δύσκολη θέση ή να δώσει το περιθώριο σε άλλους να τον/την κοροϊδέψουν. Είναι άλλο να τον/την «πειράζετε» εσείς και άλλο να τον/την «πειράζει» ο διευθυντής στην δουλειά.

4. «Καρφιά» για την κακή συμπεριφορά του/της συντρόφου σας

Εάν έχετε κάτι να του/της πείτε καλύτερα να το πείτε αυτοπροσώπως και όχι πετώντας υπονοούμενα μέσα από αναρτήσεις στο Facebook.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος στη μεγαλύτερη παρέα καιρόφιλων στο Facebook.