Αυτή η γυναίκα έδωσε την καλύτερη απάντηση σε όσους την κορόιδευαν για τα κιλά της

Αυτή η γυναίκα έδωσε την καλύτερη  απάντηση σε όσους την κορόιδευαν για τα κιλά της

Μια κοπέλα, που ακολουθεί πρόγραμμα διατροφής προκειμένου να χάσει κιλά δέχεται πολλά σχόλια για τα κιλά της και θέλησε να απαντήσει.

Η 27χρονη Σάουνα Αρόκο ακολουθεί ένα διατροφικό πλάνο απώλειας βάρους και μέχρι στιγμής έχει χάσει 54 κιλά. Δεχόμενη πολλά σχόλια, τον τελευταίο καιρό για το βάρος, αποφάσισε μέσω ενός βίντεο να απαντήσει σε όλα τα στόματα και να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

«Παλεύω σκληρά κάθε μέρα για να βελτιώσω την εικόνα μου. Το ξέρω ότι είμαι χοντρή, δεν χρειάζομαι αγνώστους που με φωνάζουν "χοντρή", ενώ περνούν από δίπλα μου με το αμάξι τους, για να το καταλάβω».

«Αποφάσισα να βγω έξω σήμερα γιατί έκανε υπερβολική ζέστη και ενώ καθόμουν και απολάμβανα το παγωτό μου ένα αυτοκίνητο γεμάτο με άνδρες σταμάτησε δίπλα μου, στη μέση ενός δρόμου με αρκετή κίνηση, κατέβασαν το παράθυρο και μου είπαν "φάε το παγωτό σου χοντρή σκύλα"».

«Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί αρέσει στους ανθρώπους να συντρίβουν συναισθηματικά τους άλλους. Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου ή για τις συνθήκες της. Τι θα γινόταν αν με είχατε φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να επέστρεφα σπίτι μου και να επιχειρούσα να αυτοκτονήσω; Δεν βρίσκομαι σε αυτό το σημείο, αλλά θα μπορούσα. Τι καταφέρατε με το να με κάνετε να κλαίω για τα επόμενα 15 με 20 λεπτά; Οι άνθρωποι οφείλουν να αρχίσουν να σκέφτονται τι λένε, πριν το πουν».

Η κίνηση της 27χρονης είχε μεγάλη ανταπόκριση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και «αγκαλιάστηκε» από τους χρήστες που έσπευσαν να της κάνουν σχόλια συμπαράστασης.

Μετά την εξέλιξη της κατάστασης η Σάουνα έκανε μία νέα ανάρτηση στο Facebook στην οποία έγραψε:

«Ανέβασα ένα βίντεο χθες το οποίο πίστευα ότι θα προσελκύσει λίγα άτομα και ίσως αλλάξει τη νοοτροπία κάποιων εξ αυτών. Πέτυχε 2 εκατομμύρια προβολές και έχω συγκινηθεί με το γεγονός ότι κάποιοι εντελώς άγνωστοι με υποστήριξαν. Η πίστη μου στην ανθρωπότητα δεν ήταν ποτέ πιο δυνατή από τώρα. Χθες τα μάτια μου ήταν γεμάτα με δάκρυα λύπης. Σήμερα είναι γεμάτα δάκρυα χαράς».