Αρχιτεκτονική Σχολή: Φοιτήτρια σβήνει ότι έγραφε ο καθηγητής στον πίνακα! (video)

 Αρχιτεκτονική Σχολή: Φοιτήτρια σβήνει ότι έγραφε ο καθηγητής στον πίνακα! (video)

Ελληνικό κόλπο... από τα παλιά καλά!

Απίστευτο περιστατικό Μια πρωτοφανής καταγγελία, που συνοδεύεται με βίντεο κάνει εδώ και λίγες ώρες το γύρο του διαδικτύου, και αφορά στη Σχολή Αρχιτεκτόνων, σύμφωνα με την οποία ο καθηγητής του μαθήματος προσπαθούσε να γράψει στον πινάκα της αίθουσας, για να απευθυνθεί προς τους φοιτητές, την ίδια στιγμή που έπαιζε σε πολύ δυνατή ένταση μουσική και μια κοπέλα έσβηνε απευθείας ότι αυτός έγραφε, ενώ μετά προσπάθησε και να του πάρει τον μαρκαδόρο.

Σήμερα 26 Μαΐου 2017, ώρα 11.35
Την ώρα που κανονικά θα ξεκινούσε το μάθημα της Πολεοδομίας 2 σ' ένα από τα αμφιθέατρα του κτ. Αβέρωφ. Μια ομάδα ατόμων εμπόδισε την διεξαγωγή του μαθήματος. Ο λόγος ήταν η ομιλία της καθηγήτριας εγκληματολογίας Ζαραφωνίτου της Παντείου, με της οποίας τις απόψεις, περί μεταναστών, διαφωνούσαν όπως, φαίνεται και με το σχετικό κείμενο που μοίρασαν στους φοιτητές.
Για να αποτραπεί η διεξαγωγή του μαθήματος έβαλαν πολύ δυνατά μουσική, σε δυο μεγάλα ηχεία που έφεραν μαζί τους, έξω από το αμφιθέατρο.
Ένας από τους υπευθύνους καθηγητές του μαθήματος, καθ. Μπελαβίλας, προσπαθούσε να γράψει στον πινάκα της αίθουσας, για να απευθυνθεί προς τους φοιτητές, αφού η ένταση της μουσικής δεν του επέτρεπε να ακουστεί. Η ενεργεία του, όμως απετράπη από μια κοπέλα, η οποία έσβηνε απευθείας ότι αυτός έγραφε και μετά προσπάθησε και να του πάρει τον μαρκαδόρο.
Το όλο σκηνικό τελείωσε με το πέρας της ώρας, που θα γινόταν το μάθημα, όποτε έφυγαν και οι καθηγητές από το αμφιθέατρο. Τα ηχεία συνέχισαν να παίζουν έως ότου να γίνει βέβαιο πως και τα φροντιστήρια του μαθήματος δεν θα πραγματοποιηθούν!