Αυνανιζόταν στο γραφείο και «ολοκλήρωνε» στο νερό και το μέλι συναδέλφου του!

Αυνανιζόταν στο γραφείο και «ολοκλήρωνε» στο νερό και το μέλι συναδέλφου του!

Βαρύτατες είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ένας άντρας, ο οποίος για αρκετό καιρό αυνανιζόταν στο χώρο εργασίας και εκσπερμάτωνε μέσα στο μπουκάλι νερό, το βάζο με το μέλι και πάνω στο mouse γυναίκας συναδέλφου του.

Ο Στίβενς Μιλανκάστρο, γνωστός και ως Στίβενς Μίλαν, εντοπίστηκε από το κλειστό κύκλωμα που είχε τοποθετηθεί στο χώρο εργασίας του, να αυνανίζεται και στη συνέχεια να τοποθετεί το σπέρμα του στο μπουκάλι που έπινε νερό μια συνάδελφός του, αλλά και στο βάζο που είχε στο γραφείο με το μέλι της. Δύο φορές η νεαρή κοπέλα, της οποίας το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, πέταξε το μπουκάλι με το νερό επειδή ήταν... θολό, ενώ δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο με το μέλι, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να καταλάβει ότι και εκεί ο δράστης είχε αφήσει το σπέρμα του. Οταν βρήκε «λερωμένο» και το mouse του υπολογιστή της, ανέφερε το περιστατικό στους ανωτέρους της κι εκείνοι αμέσως ενεργοποίησαν την παρακολούθηση μέσω του κλειστού κυκλώματος, διαπιστώνοντας την αρρωστημένη δράση του 27χρονου δράστη.

Η δίκη του θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2018, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης τριών ετών.