Η αλλαγή στο messenger που θα το αλλάξει εντελώς

Η αλλαγή στο messenger που θα το αλλάξει εντελώς

Η εταιρεία θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα αλλάξει το messenger το οποίο θα αποκτήσει μια άλλη μορφή πιο ωαία από αυτήν που γνωρίζουμε ήδη.

Αλλάζει το Facebook Messenger, όπως παρουσιάστηκε στο συνέδριο F8 στην Καλιφόρνια. Με βάση το trailer, η νέα εφαρμογή θα έχει μια πληθώρα κουμπιών και καρτελών, χωρισμένα σε τρία τμήματα. Ενώ τώρα υπάρχουν τα κουμπιά για την κάμερα και την κλήση.

Όμως, το Facebook μειώνει τον αριθμό των κουμπιών από 6 σε 4. Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής δεν αφαιρεί κανένα χαρακτηριστικό αλλά μάλλον συνδυάζει κουμπιά!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το "νέο", εξελιγμένο app θα είναι και πολύ πιο γρήγορο! Και θα είναι σκοτεινό. Αλλάζει το design είπαμε! Το Facebook δεν έχει ανακοινώσει ακόμη για το πότε θα δούμε αυτήν την αλλαγή αλλά όπως είπε θα έρθει σύντομα.

Παράλληλα, να μην ξεχνάμε και τη μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει το Messenger, η οποία είναι να έχεις την επιλογή του unsend! Με το unsend θα μπορείς να διαγράφεις τα μηνύματά σου από το Facebook και να μην μπορεί να τα βλέπει ξανά ούτε ο παραλήπτης ούτε και ο αποστολέας. Κι αυτό είναι υπέροχο!

Χμμμ, ανυπομονούμε όλες τις αλλαγές λοιπόν!