Τι σημαίνει το «R» στο iPhone XR;

Τι σημαίνει το «R» στο iPhone XR;

Η νέα εμφάνιση που θα κάνει πάταγο μόλις είναι διαθέσιμη στο κοινό και αναμένεται να σπάσει πολλά κοντέρ

Η Apple επιλέγει συνήθως να μην σχολιάζει τι σημαίνουν τα γράμματα στα ονόματα των iPhone, εκτός από το «S» στο «3GS», το οποίο η εταιρεία είχε δηλώσει ότι σημαίνει "ταχύτητα" - αλλά αυτό ήταν το 2009 όταν ανακοινώθηκε το iPhone 3GS.

Από τότε, οι τίτλοι «S» στα iPhone έχει ειπωθεί, ότι υποδηλώνουν αναβαθμίσεις επιδόσεων σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, αντί για αλλαγή σχεδιασμού.

Και όπως σημείωσε ο blogger John Gruber, το «C» στο «5C» υπονοείται ευρέως ότι σημαίνει "χρώμα", αν και η Apple ποτέ δεν το επιβεβαίωσε επίσημα.

Σε ένα νέo blog στον ιστοτόπο του Daring Fireball, ο Gruber υποστήριξε ότι ακόμη και η Apple ίσως δεν ξέρει ακριβώς τι σημαίνει το "R" στο iPhone XR - και νομίζει ότι απλά επέλεξε το όνομα με βάση αυτό που ακούγεται και φαίνεται καλύτερα:

"Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν λόγο του τι ακριβώς σημαίνει το R στο iPhone XR. Νομίζω ότι η Apple απλά σκέφτηκε ότι το" iPhone XR "φαίνεται cool ονομασία και επειδή το R αμέσως προηγείται του S στο αλφάβητο, υποδηλώνει σίγουρα τη θέση του XR στη σειρά προϊόντων.

Ανέφεραν χαρακτηριστικά: "Δεν μας αρέσει να μιλάμε για το τι σημαίνουν τα γράμματα".

Πηγή