Ξύλο μέχρι νοσοκομείο για να πάρουν μια θέση για παρκάρισμα

Ξύλο μέχρι νοσοκομείο για να πάρουν μια θέση για παρκάρισμα

Τι κάνουν για να κρατήσουν μια θέση για παρκάρισμα είναι πραγματικά απαράδεκτο.

Τον άγριο ξυλοδαρμό μιας νεαρής γυναίκας από έναν οδηγό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε πάρκινγκ πολυκαταστήματος στο Σαν Αντόνιο του Τέξας. Ο λόγος πίσω από την κτηνώδη αντίδρασή του δεν ήταν άλλος από τη θέση στάθμευσης που είχε "βάλει στο μάτι" και στην οποία δεν κατάφερε να παρκάρει, αφού... τον πρόλαβαν η κοπέλα και η μητέρα της.

Ο άνδρας βγαίνει από το όχημά του και ζητά το λόγο από την οδηγό του ΙΧ - και μητέρα της κοπέλας - η οποία όμως δεν του δίνει ιδιαίτερη σημασία και προσπερνάει αδιάφορα.

Εκείνος κλωτσάει οργισμένος το αυτοκίνητο της γυναίκας, την ώρα που από το πίσω κάθισμα βγαίνει η κόρη της. Η κοπέλα τον πλησιάζει και του ρίχνει μια γροθιά. Ο μεγαλόσωμος άνδρας βγαίνει εκτός εαυτού. Την αρπάζει από τα μαλλιά, την κοπανάει στο διπλανό αυτοκίνητο, τις ρίχνει μπουνιές και την πετάει στο οδόστρωμα.

Η μητέρα της επιστρέφει τρέχοντας, μόνο και μόνο για να δεχθεί μια σπρωξιά που τη ρίχνει κι αυτήν στο έδαφος. Την ίδια τύχη θα έχει και η κόρη της που στο μεταξύ έχει σηκωθεί και τον ξαναπλησιάζει απειλητικά.

Ο απίστευτος ξυλοδαρμός σταματά αφού οι περαστικοί που έχουν πια μαζευτεί στο σημείο σπεύδουν να δουν αν οι δύο γυναίκες είναι καλά. Ο άνδρας βρίσκει αφορμή για να μπει στο αυτοκίνητό του και να φύγει σαν... "κύριος".