Κινδύνεψε με τη ζωή της σε παγωμένη λίμνη και της έκαναν bullying για τα κιλά της (video)

Κινδύνεψε με τη ζωή της σε παγωμένη λίμνη και της έκαναν bullying για τα κιλά της (video)

Δεν μπορούσε να το πιστέψει η κοπέλα.

Ώρες αγωνίας έζησε μία νεαρή γυναίκα, όταν είχε πάει με μία φίλη της για ψάρεμα σε παγωμένη λίμνη, αλλά έχασε την ισορροπία της και κατέληξε στα παγωμένα νερά. Άμεσα, η φίλη της ζήτησε βοήθεια, με δύο ψαράδες να προσπαθούν να την βγάλουν, χωρίς να τα καταφέρουν. Έτσι, κλήθηκαν οι αρχές και έπειτα από ώρα, η κοπέλα βγήκε στην επιφάνεια.

«Ύστερα από δύο λεπτά στο νερό, από την μέση και κάτω είχα μουδιάσει. Δεν ένιωθα τα πόδια μου. Μου έβγαλαν το παλτό και το φούτερ γιατί με έπνιγαν, αυτός ήταν ο λόγος που φόραγα μόνο ένα μπλουζάκι», ήταν αρχικά τα λόγια της Κορίσα Μίλερ από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Όταν όμως η κοπέλα δημοσιοποίησε το βίντεο με την περιπέτειά της, πολλοί χρήστες των social media της έκαναν bullying για τα κιλά της. «Μετά από μια τέτοια τραυματική εμπειρία στην οποία παραλίγο να πεθάνω, αυτό έχουν να πουν κάποιοι. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πια δεν έχουν συνείδηση. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει να ζυγίζεις 180 κιλά. Τώρα είμαι λιγότερα. Πολλοί με υπερασπίστηκαν αλλά θέλω να εγώ να μιλάω για μένα. Ντροπή!», υποστήριξε στην Detroit Free Press.

Δείτε...

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube