Αγόρασαν νέο σπίτι - Έπαθαν ΣΟΚ όταν ανακάλυψαν τι ζούσε από κάτω τους (photos+video)

Αγόρασαν νέο σπίτι - Έπαθαν ΣΟΚ όταν ανακάλυψαν τι ζούσε από κάτω τους (photos+video)

Το ζευγάρι δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που ανακάλυψε.

Μπροστά σε μία τρομακτική ανακάλυψη βρέθηκε ένα ζευγάρι, όταν αγόρασε ένα νέο σπίτι, πριν από δύο χρόνια, ωστόσο, έπειτα από μερικούς μήνες διαπίστωσε πως κάτω από την οικία του υπήρχαν... επισκέπτες, οι οποίοι έκαναν την εμφάνισή τους.

Συγκεκριμένα, το 2018 ο Ρόις Ρόμπινς και η Σάινον ΜακΦάντεν αγόρασαν ένα σπίτι στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών. Όμως, μόλις ο καιρός άρχισε να καλοκαιριάζει, ανακάλυψαν εμφανίστηκαν μέσα στο σπίτι τους και τον κήπο τους εκατοντάδες φίδια.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ζήτησαν την βοήθεια ειδικών για την απομάκρυνση των ερπετών, οι οποίοι βρήκαν πως κάτω από το σπίτι του ζευγαριού υπήρχε μία φωλιά 150 φιδιών, κάτι που προκάλεσε σοκ στους ιδιοκτήτες.

«Αρχίσαμε να βλέπουμε κεφαλές φιδιών και τρομάξαμε», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της Σάινον ΜακΦάντεν στα τοπικά Μέσα. Σύμφωνα με τον νόμο στο Κολοράντο, οι μεσίτες θα πρέπει να ενημερώνουν τους υποψήφιους αγοραστές για την παρουσία φιδιών, μια και σε διαφορετική περίπτωση είναι αντίθετοι με τους νόμους ιδιοκτησίας.

Δείτε...

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube