Αυτή είναι η πιο ακριβή μάσκα για κορονοϊό - Στοιχίζει 1,5 εκατ. δολάρια (video)

Αυτή είναι η πιο ακριβή μάσκα για κορονοϊό - Στοιχίζει 1,5 εκατ. δολάρια (video)
Glomex

Μία από τις προϋποθέσεις ήταν να είναι η πιο ακριβή μάσκα στον κόσμο.

Μία ιδιαίτερη παραγγελία έκανε ένας επιχειρηματίας, ο οποίος ζήτησε από διάσημο κοσμηματοπώλη να του ετοιμάσει μία μάσκα ειδικά για την προστασία από τον κορονοϊό, αλλά την ίδια στιγμή να είναι και η πιο ακριβή στον κόσμο, με αποτέλεσμα να στοιχίζει 1,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η παραγγελία έγινε σε Ισραηλινό κοσμηματοπώλη, ο οποίος ξεκίνησε την δημιουργία της μάσκας με… πρώτο υλικό χρυσό 18 καρατίων. Παράλληλα, η μάσκα θα διακοσμηθεί από 3.600 μαύρα και λευκά διαμάντια, ωστόσο, υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με τον αγοραστή, η μάσκα θα πρέπει να είναι ειδική για την προστασία από τον κορονοϊό, σύμφωνα με τα στάνταρ του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Η δεύτερη προϋπόθεση είναι για την παράδοση της μάσκας πριν την 31η Δεκεμβρίου του 2020 και η τρίτη, η πιο εύκολη, να είναι η πιο ακριβή μάσκα στον κόσμο.

Σύμφωνα με τον Άιζακ Λέβι, τον κοσμηματοπώλη που ανέβαλε την δημιουργία της συγκεκριμένης μάσκας, η παραγγελία έγινε από έναν Κινέζο επιχειρηματία, ο οποίος ζει και εργάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το κόλπο για να πλένετε τα σεντόνια σας και να είναι πάντα μαλακά (photos)

Κινείται η εικόνα; Το τεστ που δείχνει από τι υποφέρετε (photo)

Το καλοκαίρι... επιστρέφει! Ο καιρός μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο