Τρομακτικό ατύχημα σε γέφυρα! Αυτοκίνητο ανατράπηκε και έπεσε από κάτω (video)

Τρομακτικό ατύχημα σε γέφυρα! Αυτοκίνητο ανατράπηκε και έπεσε από κάτω (video)
Youtube

Απίστευτες εικόνες από τροχαίο σε γέφυρα στην Κίνα.

Σκηνικό ταινίας δράσης θύμισε το τρομακτικό ατύχημα σε γέφυρα στην Κίνα, με ένα φορτηγό να βγαίνει εκτός ελέγχου και ένα ΙΧ να πέφτει κάτω από αυτή.

Όλα ξεκινούν με μια Porsche Cayenne που έχει σταματήσει σε ένα μη ασφαλές σημείο στο τέλος μιας γέφυρας. Ο οδηγός της κατεβαίνει για να ελέγξει κάτι, ενώ ένα φορτηγό που έρχεται από πίσω πηγαίνει στην άκρη προκειμένου να αποφύγει ένα μαύρο κομμάτι που μπορεί και να έχει πέσει από την Cayenne.

Το φορτηγό που ακολουθεί περνά πάνω από αυτό το μαύρο αντικείμενο, που μάλλον του σηκώνει τον πίσω τροχό και το θέτει εκτός ελέγχου. Η συνέχεια είναι... κινηματογραφική: το μικρό φορτηγό πέφτει πάνω σε ένα μαύρο σεντάν το οποίο ανατρέπεται, κινείται προς τη σταθμευμένη Porsche, περνά ξυστά δίπλα της και τελικά πέφτει κάτω από τη γέφυρα!

Δημοσιεύματα στην Κίνα ανέφεραν πως οι πέντε επιβάτες του μαύρου σεντάν υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς αλλά δεν κινδύνεψε η ζωή τους.

Ως αιτία του τρομακτικού ατυχήματος είναι το μαύρο αντικείμενο, που φέρεται να ήταν ένας ελαττωματικός σύνδεσμος της γέφυρας. Σε αυτόν πιθανότατα είχε χτυπήσει νωρίτερα η Porsche, που αναγκάστηκε να σταματήσει.

Δείτε το βίντεο…

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Πιγκουΐνοι έκαναν… βόλτα σε γήπεδο ποδοσφαίρου (photos+video)

Φωτογράφος κάνει το τέλειο πλάνο έχοντας απέναντί του έναν... κροκόδειλο (video)

Πούλησε την κονσόλα τα γιου της – Δεν φαντάζεστε τι ξέχασε μέσα (pics)