Μητέρα σώζει την κόρη της στο παρά πέντε αφού έσπασε τον αυχένα της

Μητέρα σώζει την κόρη της στο παρά πέντε αφού έσπασε τον αυχένα της

Μια μητέρα αγωνίστηκε για να σώσει τη ζωή της κόρης της αφού έσπασε το λαιμό της σε μια  νεροτσουλήθρα  ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο εξωτερικό .

Η Ζάρα, πέντε ετών, έπεσε από μια νεροτσουλήθρα με αποτέλεσμα να σπάσει τον αυχένα της. Η μητέρα της, όταν είδε πως η κόρη της έχασε τις αισθήσεις της από την πτώση της στο καουτσούκ, άρπαξε την Ζάρα και κατάφερε να ανοίξει τους αεραγωγούς της για να πάρει ανάσα με ένα μπουκάλι.

Περιγράφοντας την τρομακτική δοκιμασία η μητέρα της, είπε: «Μπορούσα να δω τι είχε συμβεί και ούρλιαζα, εγώ και ο ναυαγοσώστες ήμασταν έξω από το δαχτυλίδι και προσπαθούσαμε να πάρουμε την ίδια, αλλά το νερό ήταν τόσο ισχυρό που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι 'αυτό έπρεπε να περιμένω μέχρι να σταματήσει".

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και έμεινε τρεις εβδομάδες για θεραπεία. Οι γιατροί είπανε ότι θα μπορούσε να έχει μείνει παράλυτη. Χάρη στην άμεση βοήθεια της μαμάς της και του ναυαγοσώστη, η μικρούλα σώθηκε έχοντας όμως σπάσει οστά στο κρανίο, τον αυχένα και το χέρι της.

Πηγή: Dailymail