Αυτός είναι ο καλύτερος καθηγητής του κόσμου. Εκανε κάτι συγκλονιστικό με το μωρό φοιτήτριας (Photos)

Αυτός είναι ο καλύτερος καθηγητής του κόσμου. Εκανε κάτι συγκλονιστικό με το μωρό φοιτήτριας (Photos)

Μια μητέρα φοιτήτρια επέλεξε να σηκωθεί την ώρα του μαθήματος και να επιχειρήσει να βγει από την αίθουσα, καθώς το μωρό της άρχισε να κλαίει, όταν ο καθηγητής της, της ζήτησε κάτι που κανείς δεν περίμενε...

Ο Σίντνει Ενγκελμπερ, κάλεσε τη φοιτήτρια με το μωρό στην αγκαλιά κοντά του, πήρε το παιδί στη δική του αγκαλιά και της ζήτησε να επιστρέψει στη θέση της.

Το μωρό όχι μόνο σταμάτησε να κλαίει, αλλά έδειξε και ιδιαίτερα χαρούμενο, καθώς δεν σταματούσε να χαμογελά, όσο ώρα ο καθηγητής στο εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, συνέχισε να διδάσκει έχοντάς το στην αγκαλιά του.

Οση ώρα ο καθηγητής δίδασκε και το μωράκι απολάμβανε την αγκαλιά του, οι υπόλοιποι φοιτητές και φοιτήτριες εβγαζαν φωτογραφίες, οι οποίες σε λίγα μόλις λεπτά είχαν κάνει το γύρο του κόσμου.

Κάπως έτσι, ο καθηγητής Ενγκελμπερ έγινε θέμα συζήτησης και παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις μητέρες φοιτήτριες, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι ήταν πάντα υπέρ της συμμετοχής των παιδιών στο μάθημα, μαζί με τη μητέρα τους και όχι του αποκλεισμού αυτών των περιπτώσεων από την πανεπιστημιακή κοινότητα.

Δείτε τις φωτογραφίες με τον καθηγητή Ενγκελμπερ να δικάστε με το μωράκι στην αγκαλιά...