Έχεις αναρωτηθεί ποτέ που βρίσκονται όλοι οι πίνακες του Bob Ross; (video)

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ που βρίσκονται όλοι οι πίνακες του Bob Ross; (video)

Έχει ζωγραφίσει χιλιάδες πίνακες. Που βρίσκονται όμως;

Η αγαπημένη μας εκπομπή «Η χαρά της ζωγραφικής» παιζόταν για χρόνια στις τηλεοπτικές μας οθόνες, κάνοντάς μας να ταξιδεύουμε.

Έτσι αγαπήσαμε και τον Bob Ross, ο οποίος για τις ανάγκες τις εκπομπής ζωγράφιζε τον ίδιο πίνακα 3 φορές. Ένας πριν την εκπομπή για να χρησιμοποιηθεί ως αναφορά, ο δεύτερος κατά τη διάρκεια της εκπομπής και ο τρίτος για τα βιβλία διδασκαλίας.

Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε πως ζωγράφισε χιλιάδες πίνακες. Πού βρίσκονται αυτοί όμως; Δεν υπάρχουν πουθενά στην αγορά, ούτε σε κάποιο σπίτι.

Οι New York Times μετά από έρευνα ανακάλυψαν ότι οι χιλιάδες πίνακες του Ross φυλάσσονται όλοι σε ένα μέρος στο Bob Ross, Inc. στο Herndon της Βιρτζίνια. Η Joan Kowalski, η πρόεδρος της επιχείρησης, λέει ότι δεν της πέρασε ποτέ από το μυαλό να πουλήσει κάποιον από του πίνακες και ούτε σχεδιάζει να πουλήσει κανέναν στο σύντομο μέλλον.

Μπορεί οι πίνακες να μην είναι προς πώληση, αλλά η εταιρεία αποφάσισε να δωρίσει κάποιες από τις δημιουργίες του Bob στο Smithsonian Museum of American History.

Δείτε το παρακάτω βίντεο...