Γι' αυτόν τον (δυσάρεστο) λόγο προσποιούνται οι γυναίκες τον οργασμό

Γι' αυτόν τον (δυσάρεστο) λόγο προσποιούνται οι γυναίκες τον οργασμό

Γνωρίζετε ποιο είναι το βασικό... κίνητρο που κάνει μια γυναίκα να προσποιηθεί ότι φτάνει σε οργασμό;

Είναι πολλοί οι λόγοι που μια γυναίκα μπορεί να θελήσει να προσποιηθεί τον οργασμό κατά τη σεξουαλική επαφή και μερικές φορές αυτό δεν γίνεται για κακό. Για παράδειγμα, ένα από τα πιο «δημοφιλή» κίνητρα για προσποίηση είναι η επιθυμία της γυναίκας να τονώσει την αυτοπεποίθηση του συντρόφου της ή και να ενισχύσει τη δική της ερωτική διέγερση.

Μια νέα μελέτη που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του πρόσφατου συνεδρίου της Βρετανικής Ένωσης Ψυχολόγων, το οποίο έλαβε χώρα στο Γουίντσορ του Ηνωμένου Βασιλείου, αποκαλύπτει και έναν άλλο, δυσάρεστο θα λέγαμε, λόγο που ορισμένες γυναίκες επιλέγουν να προσποιηθούν τον οργασμό.

«Ορισμένες γυναίκες δήλωσαν ότι προσποιούνται οργασμό για να επιτύχουν θετικές εκβάσεις, για παράδειγμα παρουσιάζοντας την προσποίηση σαν μια απολαυστική εμπειρία που ενισχύει την ερωτική τους διέγερση, όμως αρκετές δήλωσαν ότι το κάνουν για να δώσουν τέλος σε μια ανεπιθύμητη ή απογοητευτική σεξουαλική συνεύρεση» αναφέρει η Έμιλι Τόμας από το Πανεπιστήμιο Ράιερσον στον Καναδά, μία εκ των συντακτών της νέας μελέτης

Διαβάστε αναλυτικά στο www.onmed.gr.