Αυτές είναι οι 5 στάσεις που μισούν οι άνδρες. Οχι... λεωφορείων!

Αυτές είναι οι 5 στάσεις που μισούν οι άνδρες. Οχι... λεωφορείων!

Αυτές είναι οι 5 στάσεις που οι άντρες, είτε βαριούνται, είτε... φοβούνται στο σεξ!

Ήρθε η ώρα να σε σοκάρουμε: Ναι, στους άντρες δεν αρέσουν όλα τα είδη σεξ και ναι υπάρχουν κάποια πράγματα που τα βαριούνται θανάσιμα. Όχι μη στενοχωριέσαι, δεν έχει να κάνει με σένα. Απλά για τα αγαπητά μας αγόρια, το σεξ δεν είναι μέσο έκφρασης αγάπης όπως συμβαίνει για τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, αλλά ένας τρόπος να χαλιναγωγήσουν τα άγρια ένστικτά τους και φυσικά να ευχαριστηθούν τη σεξουαλική εμπειρία, διότι κακά τα ψέματα το σεξ δεν κόβεται.

Οπότε, ενώ εσύ λατρεύεις το vanilla και όλα αυτά που επιτρέπουν την άμεση επαφή και κυρίως το γνωστό eye contact, οι άντρες είναι λίγο πιο kinky και παιχνιδιάρηδες με αποτέλεσμα να προτιμούν τις λίγο πιο περίπλοκες και ιδιαίτερες στάσεις. Κι όμως φίλη μου, υπάρχουν και κάποιες, τις οποίες όχι μόνο αποφεύγουν αλλά ίσως αρνηθούν και να... αναπαραστήσουν, όσο σέξι και εντυπωσιακές κι αν είναι. Και ναι, στη λίστα αυτή υπάρχουν από τα πιο απλά, μέχρι τα πιο περίπλοκα και ιδιαίτερα. Εμείς λοιπόν σου ετοιμάσαμε έναν κατάλογο με τις στάσεις που σιχαίνονται οι περισσότεροι άντρες, προς γνώση και συμμόρφωση.

1. To πολύ ενθουσιώδες cowgirl: Όσο καλή κι αν είσαι στη συγκεκριμένη στάση, και όσο κι αν έχεις τον ρυθμό μέσα σου, εκείνος όταν σε βλέπει να δείχνεις υπερβάλλοντα ζήλο-συγνώμη που θα το πούμε-αλλά όλη η ζωή περνάει μπροστά από τα μάτια του, τουλάχιστον η σεξουαλική του! Πώς να το κάνουμε βρε κορίτσι μου; Δεν είσαι καουμπόισσα κι εκείνος δεν είναι ο Ντορής. Οπότε ναι, τρέμει και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να ακουστεί το «κρακ», ακόμα κι αν είναι παγκοίνως γνωστό, ότι το σημείο αυτό δε διαθέτει κόκκαλα!!! Slow down κοπελιά και κάνε κάτι πιο χαλαρό για να γλιτώσουμε και τα εμφράγματα.

2. To spooning: Αγαπησιάρικο; Ναι! Γλυκούλικο; Ναι φυσικά! Ε βολικό για σεξ δεν είναι πώς να το κάνουμε τώρα; Δεν μπορεί να... κεντράρει, δε σε βλέπει, και τελοσπάντων δεν του αρέσει. Μπορεί δηλαδή εσύ να απολαμβάνεις τα χάδια και τα φιλιά του στην πλάτη σου, αλλά εκείνος ουσιαστικά δεν απολαμβάνει τίποτα. Οπότε σόρυ, αλλά μάλλον θα πρέπει να αλλάξετε στάση ευθύς αμέσως.

Διαβάστε τις υπόλοιπες τρεις στάσεις στο www.queen.gr.