4 στάσεις στο σεξ και μια... ωδή στον γυναικείο οργασμό!

4 στάσεις στο σεξ και μια... ωδή στον γυναικείο οργασμό!

To σημερινό θέμα είναι μία ωδή στο γυναικείο οργασμό και μόνο, μιας και λέμε να καταπιαστούμε διεξοδικά και αναμφισβήτητα αποτελεσματικά, με το φλέγον αυτό ζήτημα, το οποίο απασχολεί έντονα την πολυάσχολη γυναίκα εκεί έξω.

Διότι κακά τα ψέματα, μπορεί σημασία να έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός, αλλά στην προκειμένη σημασία έχει ΜΟΝΟ ο προορισμός, μιας και το σεξ άνευ οργασμού, είναι σαν σουβλάκι χωρίς τζατζίκι, για να μιλήσουμε και με απτά παραδείγματα. Καταλαβαίνουμε και αφουγκραζόμαστε αν θέλεις την αγωνία σου, καθότι αντιλαμβανόμαστε ότι ο οργασμός δεν είναι πάντα εύκολος και φυσικά σε καμία περίπτωση δεδομένος. Και όσο τα χρόνια περνούν και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας αυξάνονται, όλο και περισσότερο η εκάστοτε γυναίκα απομακρύνεται από το στόχο της. Εμείς λοιπόν, επειδή θέλουμε να αισθάνεσαι ολοκληρωμένη και γεμάτη, σου έχουμε 4 βασικές στάσεις οι οποίες θα σου χαρίσουν τον πολυπόθητο οργασμό που ίσως έχεις στερηθεί.

1. Το μαξιλάρι το μαγικό: Σε περίπτωση που δεν είχες σε εκτίμηση τα μαξιλάρια σου, ήρθε η ώρα να τα αναβαθμίσεις διότι μπορούν να γίνουν το απόλυτο εργαλείο του σεξ. Μην πανικοβάλλεσαι και μην πάει ο νους σου σε τίποτα τρομακτικό. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κάτσεις ανάσκελα και να βάλεις το μαξιλάρι στο ύψος της λεκάνης. Στη συνέχεια, μπορείς ωραιότατα να απολαύσεις τις υπηρεσίες του καλού σου, και να βιώσεις απόλαυση στο peak. Ναι, με ένα και μόνο αντικείμενο.

2. Τεντώσου: Ακόμη μία παραλλαγή της κλασικής ιεραποστολικής, η οποία είναι εξίσου αποτελεσματική με την προηγούμενη. Εσύ δεν κουνιέσαι από τη γνωστή στάση την ανάσκελη και απλά τεντώνεις τα πόδια σου και τα περνάς πάνω από τους ώμους του. Με τον τρόπο αυτό, και εκείνος είναι πιο άνετος και περισσότερη ώθηση δίνει και εσύ περνάς καλύτερα. Μην το ψάχνεις. Μια χαρά βολεύτηκες.

Διαβάστε αναλυτικά στο www.queen.gr.