Για ποιο λόγο οι άνδρες κάνουν στοματικό σεξ σε μια γυναίκα και χωρίς να το θέλουν;

Για ποιο λόγο οι άνδρες κάνουν στοματικό σεξ σε μια γυναίκα και χωρίς να το θέλουν;

Νέα έρευνα φέρνει στο φως της δημοσιότητας έναν απίστευτο λόγο για τον οποίο οι άνδρες δέχονται να κάνουν στοματικό σεξ στη σύντροφό τους, ακόμα και χωρίς να το θέλουν ή να τους αρέσει...

To στοματικό σεξ είναι σίγουρα κάτι το οποίο όχι μόνο δίνει στη σεξουαλική σου συνεύρεση το κάτι παραπάνω, μα τι ωραία που τα λέμε, αλλά πλέον θα λέγαμε ότι για τη συντριπτική πλειοψηφία της ενεργής σεξουαλικά κοινωνίας εκεί έξω, θεωρείται τουλάχιστον απαραίτητο!

Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίθεση με τις προτιμήσεις των περισσότερων αντρών, οι οποίοι ίσως το αποφεύγουν ή ίσως κάνουν και απλά σαν να μην... υπάρχει στο χάρτη! Ναι φίλη μου, είναι κοινώς αποδεκτό ότι σε ακόμη ένα θέμα-εντάξει υπάρχουν άλλα πολύ πιο σοβαρά-το γυναικείο φύλο είναι αδικημένο. Και ερχόμαστε εμείς να ρωτήσουμε: Για ποιο λόγο θεωρείται αυτονόητο να κάνεις εσύ στοματικό στον παρτενέρ και όχι εκείνος σε σένα; Μην είναι θέμα ταμπού; Μην είναι θέμα... σιχασιάς (για να το πούμε απλά και κατανοητά), τελοσπάντων, πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι για τους οποίους ένας άντρας μπορεί να μην κάνει στοματικό.

Διαβάστε αναλυτικά στο www.queen.gr.