Οι top στάσεις στο σεξ για ένα... υπερμέγεθες πέος!

Οι top στάσεις στο σεξ για ένα... υπερμέγεθες πέος!

Γνωρίζετε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες στάσεις στο σεξ που μπορούν να βοηθούν μια γυναίκα να έχει... απολαυστικές στιγμές, ακόμα και όταν ο σύντροφός της είναι εξαιρετικά προκοισμένος από τη φύση; Τέλος, λοιπόν, ο πόνος και το... πιάσιμο της επόμενης μέρας!

Εντάξει, τον άντρα τον βρήκατε, έπειτα από ψάξιμο μηνών, μη σας πούμε και χρόνων! Ωστόσο, και επειδή όπως και να το κάνουμε τίποτα στη ζωή δεν είναι εύκολο, το θέμα δεν είναι μόνο να τον βρείτε αλλά να περνάτε και καλά μαζί του! Για τα περισσότερα ζευγάρια, κακά τα ψέματα, το sex παίζει, αν όχι τον πιο σημαντικό ρόλο, έναν από τους πιο σημαντικούς. Τι γίνεται όμως όταν κάποιοι παράγοντες δεν σας αφήνουν να απολαύσετε το sex με τον καλό σας; Θυμάστε την αγαπημένη μας Samantha στο Sex & The City, που κάποτε κλήθηκε να διαχειριστεί ένα... τεράστιο πέος χωρίς ωστόσο ιδιαίτερη επιτυχία; Μήπως λοιπόν ο παρτενέρ σας είναι υπέρ του δέοντως προικισμένος με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην απολαμβάνετε το sex μαζί του αλλά να καταλήγετε σχεδόν τραυματισμένη; Παρακάτω λοιπόν, επειδή εμείς αντιλαμβανόμαστε όλες τις περιπτώσεις και τις μελετάμε εις βάθος, σας έχουμε κάποια tips ή για να είμαστε πιο ακριβείς κάποιες συγκεκριμένες στάσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε τις σεξουαλικές σας συνευρέσεις και να βρείτε τελοσπάντων τη χρησή τομή!

1. Μαγκώστε τον: Για να γίνουμε πιο σαφείς και συγκεκριμένοι, η εν λόγω στάση, όπως και οι περισσότερες που θα περιγράψουμε έχει να κάνει με το βαθμό διείσδυσης και φυσικά τον έλεγχό της! Μία από τις πιο αποτελεσματικές και απλές στάσεις, είναι η γυναίκα από πάνω! Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε μία παραλλαγή της στάσης αυτή έτσι για ποικιλία. Βάλτε τον λοιπόν να ξαπλώσει ανάσκελα και ανεβείτε πάνω του, στο ύψος της μέσης του με τα πόδια ανοιχτά εννοείται. Για μεγαλύτερο έλεγχο της διείσυσης δοκιμάστε να γείρετε προς τα πίσω με τα χέρια σας να ακουμπούν στο κρεβάτι. Έτσι, και τριβή της κλειτορίδας θα έχετε, και τον έλεγχο αναλαμβάνετε και είστε πρόσωπο με πρόσωπο που είναι και το ζητούμενο της στάσης αυτής. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι δεν υποφέρετε κατά τη διάρκεια! Αξίζει...

2. Στα πλάγια: Για ακόμη μία φορά ο παρτενέρ σας είναι ανάσκελα κι εσείς από πάνω. Ωστόσο, εκτός του ότι το κεφάλι του ακουμπά σε μαξιλάρι, για καλύτερη θέα αν μας ρωτάτε, εσείς κάντε την τσαχπινιά έτσι για να τον αιφνιδιάσετε! Καθίστε λοιπόν πλαγίως, δηλαδή ενώ αυτός είναι κάθετα στο κρεβάτι εσείς τοποθετείστε το σώμα σας οριζόντια, με τις παλάμες και τις πατούσες σας να στηρίζονται στο στρώμα ώστε να μπορείτε να δίνετε ώθηση στη λεκάνη σας και να ανεβοκατεβαίνετε σύμφωνα με τον ρυθμό και την ένταση που εσείς θέλετε. Και βολικό και σίγουρα κάτι νέο!

3. Η στάση του επισκέπτη: Εντάξει δεν εννοούμε να καλέσετε κάποιον στο σπίτι και να τον βάλετε κάτω αλλα όπως καταλαβαίνετε η στάση αυτή είναι στα... όρθια! Με λίγα λόγια, τόσο εσείς όσο και ο παρτενέρ σας είστε όρθιοι πρόσωπο με πρόσωπο. Ακόμα καλύτερα αν έχετε πάνω κάτω το ίδιο ύψος γιατί διαφορετικά μάλλον η στάση αυτή θα είναι λίγο ανέφικτη, διότι δεν προβλέπει σήκωμα από τον καλό σας, κάτι που θα την έκανε βασανιστική όχι για εσάς αλλά για εκείνον στην προκειμένη. Το σημαντικό εδώ είναι ότι έχετε κυριολεκτικά τον απόλυτο έλεγχο της διείσδυσης, μιας και ακόμα και... όλο το πέος να μην μπει, δεν θα υπάρξει ούτε κίνδυνος να μην ευχαριστηθείτε το sex ούτε φυσικά και να νιώσετε τον παραμικρό πόνο!

Διαβάστε τις υπόλοιπες στάσεις εδώ.