«Τι μου συνέβη όταν έκανα επί δύο ημέρες συνεχώς σeξ αλά 50 Αποχρώσεις του Γκρι»

«Τι μου συνέβη όταν έκανα επί δύο ημέρες συνεχώς σeξ αλά 50 Αποχρώσεις του Γκρι»

Όταν προσπαθείς να γίνεις ξαφνικά (ντε και καλά!) κάτι διαφορετικό από αυτό που είσαι, συνήθως το αποτέλεσμα είναι αστείο ή και κωμικοτραγικό. Αυτό ισχυεί παντού και φυσικά όταν μιλάμε για σεξ.

Είναι ωραίο να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα αλλά δεν είναι εύκολο να γίνεις ηρωίδα ερωτικής ταινίας από τη μια μέρα στην άλλη. Αν ξέρεις τον χαρακτήρα σου και τα όριά σου, μην προσπαθείς να πείσεις σώνει και ντε τον εαυτό σου να γίνει κάτι άλλο από αυτό που είναι. Είσαι αυτή που είσαι και τέλος. Μια παντρεμένη γυναίκα, η Κρίστα, είχε την (φαεινή) ιδέα να γίνει για λίγο Αναστάζια από τις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι.

Η Κρίστα θέλησε να «ξεσηκώσει» με τον άνδρα της τις τεχνικές σεξ από το βιβλίο Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι για ένα Σαββατοκύριακο και αυτό που κατάφερε είναι να απομυθοποιήσει εντελώς την κατάσταση. Διαβάστε παρακάτω.

Σάββατο. 10 το πρωί.

Ξύπνησα με τρελή όρεξη να κάνω σεξ με τον άνδρα μου. Οπως κάναμε συνήθως τα Σάββατα. Υποτίθεται ότι θα αντιγράφαμε την σκηνή που η Αναστάζια γίνεται γυναίκα για πρώτη φορά από τον Μr Grey. Οκ, για Σάββατο πρωί, το σεξ ήταν κομματάκι μπελαλίδικο. Αλλά μας άρεσε. Είπαμε, θα δοκιμάσουμε σεξ αλά Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι, οπότε σε κάθε περίπτωση τα πράγματα δεν θα ήταν απλά.

Σάββατο μεσημέρι (κατά τις 12)

Δοκιμάσαμε να κάνουμε σεξ για δεύτερη φορά μετά από λίγες ώρες. Το να κάνουμε δεύτερη φορά σεξ με διαφορά λίγων ωρών δεν μας τύχαινε συχνά. Συνήθως στις διακοπές.

Κάναμε σεξ με στάση πιο καυτή αυτή τη φορά. Οχι όμως για τα μέτρα μας. Το doggy style sex δεν ταιριάζει σε όλα τα ζευγάρια, πώς να το κάνουμε; Εμείς ξεσπάσαμε σε γέλια γιατί μας φάνηκε εντελώς άβολο όλο αυτό και πιαστήκαμε ολόκληροι.

Σάββατο κατά τις 3 (το μεσημέρι)

«Μήπως διψάς Αναστάζια;»

Λοιπόν κατά τις 3 δοκιμάσαμε να το ξανακάνουμε. Τρεις φορές μέσα σε μια μέρα; Σέξι αλλά και κουραστικό!

Υποτίθεται ότι θα έπινα κρασί από το στόμα του και έπειτα θα έκανε παιχνίδια με το κρασί στο κορμί μου χωρίς εγώ να μπορώ να κάνω τίποτα γιατί θα ήμουν δεμένη! Το αποτέλεσμα ήταν αστείο. Εβαλε κρασί στον οφαλό μου. Και αυτό φυσικά χυνόταν συνέχεια και εκείνος έβαζε συνέχεια τα γέλια.

Σάββατο κατά τις 5 (το απόγευμα)

Τέσσερις φορές σε μια ημέρα; Μαραθώνιος! Αυτό που ήθελα ήταν να πέσω με τα μούτρα στο φαί και να δω Gilmore Girls. Αρχισα να σκέφτομαι «Τι το 'θελα όλο αυτό;».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε... ξύλο αυτή τη φορά. (Πριν κάνουμε το οτιδήποτε συμφωνήσαμε πρώτα ότι μετά το σεξ θα κάνουμε διάλειμμα για ντόνατς. Αρχισε να χτυπάει ενώ στην κουβέντα μας μπήκαν και τα... ντόνατς! Δηλαδή μoυ έλεγε «Κακό κορίτσι που θα του έτρωγα όλα τα ντόνατς!» και να σου οι ξυλιές! Τουλάχιστον αστείο όλο αυτό.

Σάββατο μεσάνυχτα:

Δοκιμάσαμε να κάνουμε σεξ στο πάτωμα. Ας είμαι ειλικρινής. Ήμουν πια πολύ κουρασμένη. Εξουθενωμένη. Πραγματικά νόμιζα ότι θα με πάρει ο ύπνος. Ο άνδρας μου βέβαια ήταν απτόητος.

Κυριακή κατά τις 9 το πρωί

Σας πληροφορώ ότι όταν χτύπησε το ξυπνητήρι μου ο άνδρας μου τεντώθηκε και άρχισε να φωνάζει «Τι θα κάνουμε σήμερα;». Προσπαθήσαμε να αντιγράψουμε την σκηνή όπου η Αναστάζια ήταν δεμένη στο κρεβάτι.

Πραγματικά η κούρασή μου ήταν απερίγραπτη. Το μόνο που ήθελα ήταν να κοιμηθώ. Είμαι ευγνώμων που ο άνδρας μου είχε πάρει επάνω του όλη τη «δουλειά». Προσπαθούσα να παραμείνω ξύπνια φωνάζοντας «Μ'αρέσει» και άλλα τέτοια. Αλλά το μόνο που ήθελα ήταν να κοιμηθώ.

Kυριακή μεσημέρι (κατά τις 12)

Αποφασίσαμε να κάνουμε σεξ πάνω σε τραπέζι. Εμείς δεν είχαμε γραφείο στο σπίτι και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε σεξ πάνω στο τραπέζι της κουζίνας. – Το δώρο της μητέρας μου, σόρρυ μαμά!-. Πραγματικά νόμιζα ότι ήμουν έτοιμη να με πάρει και πάλι ο ύπνος.

Κυριακή απόγευμα κατά τις 6:

Δοκιμάσαμε να κάνουμε σεξ στο μπάνιο υπό το φως των κεριών.

Οποιος έχει πει ότι το σεξ στο μπάνιο είναι βολικό, είναι ψεύτης! Απλά γιατί για να κάνεις σεξ με άνεση στο μπάνιο πρέπει να έχεις τα κατάλληλα προαπαιτούμενα. Μια μικρή μπανιέρα (και αν έχεις και μερικά κιλάκια παραπάνω) το μόνο που θα καταφέρει να κάνει είναι να σε κάνει να νιώθεις εντελώς άβολα.

Κυριακή βράδυ:

Φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος αυτού του μαραθώνιου!

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι στις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι όλη την δουλειά την κάνει ο άνδρας και η γυναίκα απλά... απολαμβάνει. Ισως γι'αυτό κέρδισε πολλές γυναίκες αυτή η ταινία. Μπορεί να κουράστηκα πολύ από όλο αυτό γιατί οι μέρες που είχαν μεσολαβήσει ήταν ήδη κουραστικές για μένα ωστόσο αυτό που θέλω είναι την επόμενη φορά που θα δοκιμάσουμε κάτι παρόμοιο, πχ, στις διακοπές μας, να έχει και λίγη ξεκούραση!

Η Κρίστα περιέγραψε την εμπειρία της στο cosmopolitan.