Αυτό είναι το τρίο της επιτυχίας για ανεπανάληπτους οργασμούς (video)

Αυτό είναι το τρίο της επιτυχίας για ανεπανάληπτους οργασμούς (video)

Βρέθηκαν οι τρεις βασικοί παράγοντες που μπορούν να χαρίσουν σε μια γυναίκα τον απόλυτο οργασμό...

Ο γυναικείος οργασμός χαρακτηρίζεται παραδοσιακά ως «περίπλοκος», «δύσκολος» ή ακόμη και «άπιαστος», τουλάχιστον συγκριτικά με τον αντρικό, καθώς υπάρχει ομοφωνία στους επιστημονικούς κύκλους ότι για το ωραίο φύλο δεν είναι τόσο εύκολο να φτάσει στην κορύφωση όσο για το ισχυρό. Ευχάριστα νέα φέρνει όμως μια νέα μελέτη από ερευνητές στις ΗΠΑ, καθώς ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν τη «χρυσή τριάδα» των παραγόντων που εξασφαλίζουν στις γυναίκες τον οργασμό στο σεξ.

Η μελέτη, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Archives of Sexual Behavior, βασίστηκε στις απαντήσεις περισσότερων από 52.000 ανθρώπων ηλικίας 18 έως 65 ετών που διατηρούσαν μόνιμη σχέση.
Αρχικά, η μελέτη επιβεβαιώνει ότι υπάρχει χάσμα μεταξύ των δύο φύλων όσον αφορά τον οργασμό, αφού οι απαντήσεις των συμμετεχόντων υπέδειξαν ότι οι άντρες φτάνουν στην κορύφωση συχνά ή και πάντα σε ποσοστό 95%, ενώ την ίδια απάντηση έδωσαν οι γυναίκες σε ποσοστό μόλις 65%!

Το ενδιαφέρον κομμάτι της μελέτης όμως ήταν αυτό που αφορούσε τις αιτίες πίσω από το χάσμα και πώς αυτό μπορεί να γεφυρωθεί. Οι ερευνητές εξέτασαν περισσότερους από 30 παράγοντες που πιθανώς επηρεάζουν τη συχνότητα του οργασμού και κατέληξαν στη «χρυσή τριάδα» που συσχετίστηκε με μεγαλύτερη συχνότητα οργασμού στις γυναίκες.

Αυτή είναι:

1. διέγερση των γεννητικών οργάνων

2. παθιασμένα φιλιά

3. στοματικό σεξ

Δείτε το βίντεο και διαβάστε περισσότερα στο www.onmed.gr.