Ξεχάστε τα προφυλακτικά όπως τα ξέρετε! Ερχονται νέας τεχνολογίας και αλλάζουν τα πάντα (video)

Ξεχάστε τα προφυλακτικά όπως τα ξέρετε! Ερχονται νέας τεχνολογίας και αλλάζουν τα πάντα (video)

Τα πάνω κάτω έρχονται στον τομέα της σεξουαλικής ασφάλειας, καθώς προφυλακτικά νέας... γενιάς, φτιαγμένα από υδρόφιλα υλικά υπόσχονται απόλυτη ασφάλεια, αλλά -κυρίως- την αίσθηση της επαφής με το γυναικείο φύλλο, σαν να πρόκειται για επαφή δίχως προφύλαξη.

Τα προφυλακτικά νέας γενιάς δεν είναι φτιαγμένα από λάτεξ, όπως τα παραδοσιακά, αλλά από υδρόφιλα υλικά που ως τελικό αποτέλεσμα έχουν να προσομοιάζουν το νέο προφυλακτικό με κάτι σαν το... ανθρώπινο δέρμα, γεγονός που δίνει στον άνδρα την αίσθηση πως δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό. Και εκεί ποντάρουν οι δημιουργοί των νέων προφυλακτικών, θεωρώντας πως η αίσθηση του να φορά κανείς προφυλακτικό στο πέος του, αλλά να αισθάνεται πως δεν... φοράει, θα έχει εξαιρετικά εμπορικά αποτελέσματα.

«Το ανθρώπινο δέρμα περιέχει πάρα πολύ νερό και το αποκαλούμε υδρόφιλο. Τα περισσότερα προφυλακτικά είναι... υδροφοβικά, αλλά αυτό το υλικό που εμείς χρησιμοποιούμε είναι φιλικό στο νερό» τόνισε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας που εμπορεύεται τα προφυλακτικά της νέας γενιάς. Ισχυρίζεται, μάλιστα, πως τα νέα προφυλακτικά θα έχουν ως υλικό 1.7 φορές μεγαλύτερη αντοχή, ώστε να μην υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για... σπασίματα και απώλειες.